Ha, ha! Trump Presedinte :))) [Inchide bah internetul ala odata ]

Lumea crede ca nenea asta e cam prost. N-as fi sigur.

Golan sigur e. Genul ala de “presedinte jucator” , un fel de Basescu cu +20 nesimtire, +20 golaneala.

Cand am citit stirea asta pe hotnews :

Donald Trump vrea sa ii ceara lui Bill Gates sa “inchida internetul”, pentru a impiedica Statul Islamic sa recruteze noi adepti

Am ras si am zis ca e o gluma Hotnews, sau ca s-au  ars copiind cine stie de unde o stire de tip TNR.

Dar nu. Apare peste tot . Linkurile la final .

Lasand la o parte ca ideea e prosteasca , mi-l si imaginez pe Bill Gates zicand:

-Da, prietene , stai ca ma duc aici in spate sa inchid robinetul de la internet. Mai vrei sa las ceva sa treaca, sau il inchid de tot?

Faptul ca il aduce pe Gates in discutie e inteligent si prinde la prosti.

E la modul , uite coaie , astuia ( lu’ asta – ar zice ei)  ii place de Gates , care “a inventat internetu’ ” ( stiu ca nu , nu fiti prosti sa semnalizati) , care a “inventat calcuatoru'” si Windowsu’ si care are fundatie si ajuta saracii. Saracii ca noi. Deci e d-al nostru.

Nu ca Gates ar agreea vreodata asa ceva. Sau, ma rog, din  discursul lui se distinge altceva:

Problema e alta.Mai multe.

Sunt atat de multi prosti si in tara aia care pot crede asa ceva si mai ales ar agrea asa ceva de teama “terorismului”, incat mizerabilul chiar are o sansa cu asta si se potriveste foarte tare cu stilul lui necioplit in care nu da doi bani pe “politically correctness”.

Adica, deja  de mult timp toti candidatii cam prin orice tara civilizata se straduiesc sa afiseze  o imagine impecabila de politically correctness , care nu ii deranjeaza nici pe aia , nici pe aia , sa nu iei voturi negative de la nimeni, pozeaza in “Holy Marie”  spalandu-si toate opiniile pana in punctul in care devin niste chestii teoretice aplicabile in vid, fie si pentru ca s-a pus foarte mult accent pe hai sa il prindem pe contracandidat cu o mizerie legata de politically correctness. Hai sa identificam un grup pentru care el nu e reprezentativ , pe care il discrimineaza prin declaratii , sau prin interpretarea declaratilor si sa ii raliem pe aia importiva lui , ca sa facem o buba in imagine.

Eh , baiatul asta , in stilul basescian a venit si le-a spus:

-Bah , stiti ceva ?  Ma pis in politically corectnessul vostru  si va dau foc , am sa ma iau de cine vreau dupa bunul plac , ca lumea deja stie ca sunt un porc putred de bogat si ca ma doare in pula de restul lumii.

Sau:

-Can’t touch me with your politically correctness shit. I stick it up your ass and it makes me even better  image.

Si cu asta si-a bagat pula in restul strategiilor de campanie si joaca jocul lui in care are cateva argumente care prind.

Mai prinde si faptul ca se pozitioneaza clar si deschis impotriva imigrantilor. Si aici ii prinde pe multi , ca se stie ca inclusiv imigrantii intr-o lume buna nu mai vor alti imigranti. Deh , umanism.

E genul de candidat cu mesaj extrem , care transmite ca uite eu am coaie sa  va spun sincer ce cred, aveti nevoie de unul ca mine nu de “pussies”.

La cat de efeminata e imaginea  politicienilor moderni nu m-ar mira sa castige.

 

Surse:

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Licaon_Kter
Licaon_Kter
8 years ago

Trump e clounu trololol, Franta in timpul asta opreste Tor-u, pampam.

Licaon_Kter
Licaon_Kter
8 years ago

Ascult de ceva vreme https://ytcracker.bandcamp.com/album/introducing-neals
Piesa #14 e asa o fantezie trista pana asculti stirile.

Licaon_Kter
Licaon_Kter
8 years ago

Luptatorii intimitatii: http://is.gd/CHCujc