Internul. Meh

Filmul asta , de 7.2 pe IMDB din 64k users.

Cică, comedie. Are  vreo 5 faze de comedie , din care la 3 sau 4 poti sa si râzi.

Americanii si-au pierdut umorul.

Filmul ,în sinea lui n-ar fi rău… O laie , e plictisitor , de la jumătate încolo poți sa dormi lejer și să intuiești ce s-a întâmplat.

Are doar o chestie interesantă. Aia cu conflictul între generația  70 ( de ani) și generația celor care au acum  între 20 și 30. Nu-i niciun conflict. Boșorogii au pierdut sunt ca și îngropați , indiferent de ce vi se spune în film . Interesant e totuși că generația tânără a primit ce și-a dorit. Ce și-a dorit generația de dinaintea lor: tehnologie, eliminarea formalismelor din tot ceea ce înseamnă dressing code la serviciu ,  comunicare cu colegii și cu superiorii , aranjare birouri , conceptul de birouri, relații interumane intime , sau nu.

 -Eliminarea conceptelor fixiste si a granițelor exacte.

– Inversarea rolurilor sociale , gen full time dad, sau daca ma intrebi pe mine – desperate househusbands.

Chestia asta cică ar trebui să fie o lume mai bună. Eu o iau ca pe o construcție mai complicată a lumii. Poate mai bună. Poate peste 10 ani . Generația 40+ e încă frustrată că ei nu și-au primit cele dorite la timp. Nu , nu vă spune asta în film , v-o spun eu.

Dacă vreți să vă uitați la film, cum  se spune la cinema, vă recomand cafeneaua și barul, din plin. Și să aveți la îndemână telecomandă cu buton de FFWD. Pentru un film cu și despre generația 20-30 , ăsta e plictisitor de lent.

Distribuția e interesantă și actorii joacă relativ ok.

Anne Hathaway ,

Anne-Hathaway-Mark-Selinger-3

 

De Niro și

Rene Russo?

 

Apropo , o știți pe Rene Russo? Probabil ați văzut NightCrawler și Thor. Nu , nu e gagica lui Thor, asta e prea bătrână să-i mai învârtă ciocanul, peste 60. Mai bătrâna ca tata.

Pe mine “m-a cucerit” în Arma Mortala 3, prin 92 ( cu Mel Gibson , Dani Glover , nu stiti voi). Atunci era doar un pic trecută, dar era ok , ca se purtau damele vag trecute de 30 în filmele de acțiune.

lethal-weapon-3-rene-russo-mel-gibson-danny-glover

Surse foto : 1, 2 , 3.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments