Iar cu adbloacele

Am gasit la nwRadu  un articol cu jocuri noi din 2016. Intre noi fie vorba astept noul Carmageddon , daca tot tre’ sa ma port frumos pe strada, vreau sa ma razbun.

Dar am mai gasit si o referinta si un link pe gamespot la No Man’s Sky.   Am dat click sa vad despre ce e , ca  rezumatul lui Radu suna bine : “Un joc în spațiu în care poți zbura pe la mii de planete (miliarde, zic producătorii cu algoritmul în mână) pentru a le explora.

addblockvideo

Cica ei dezactiveaza playerul video pentru ca folosesc eu ad block si vor sa dezactivez eu Ad Blockul.

Normal ar fi fost sa dezactivez temporar saracia aia sa ma uit daca publicitatea astora e deranjanta , au ba, adica daca merita sa ii bag in whitelist.

Eu m-am gandit ca-mi bag pula si caut alt site , dupa care am zis ca ,” hai ba,  ca poate sunt ok , au muncit oamenii.”.

Am dezactivat  Adblock Plus si am lasat Origin. Am dat refresh si s-a activat playerul. Aha , deci la ABP urla. Chiar si asa Ublockorigin bloca fix 20 de scripturi pe pagina aia . L-am  oprit si pe ala si am dat refresh. A durat 20 de secunde sa se incarce siteul si facea  laptopul de zici ca minam monede virtuale nu alta.

L-am pus la loc pe ultimul si am dat play . Reclama de 30 de secunde fara posibilitatea de a sari peste. Am rabdat 15 secunde si mi-am spus ca daca vreau d-astea ma uit la televizor . Asa ca muie cu spuma de ras baieti. Close si cautat alte   surse  de informare.

Concluzia e una simpla: Bahahahahahahaah! Gen , cum pula mea se face ca numa aia plini de mizerii scripturoase si pop-up-uroase fac pe ai dreacu si-ti spun ei ca au coaie si iti conditioneaza coninutul lor ,de obicei de cacat , dar care apare primul in google search.  Le urez mult success. De obicei nu imi pierd mai mult de 30 de secunde cu astfel de site-uri. Poate altii sunt altfel si au alt timp. Sau traiesc in alt timp.

Si nu, nu cred ca mi se cuvine sanchi  “dreptul”  de a accesa orice material moca si de a dispune gratis de timpul tuturor care au gasit de cuviinta  sa puna ceva pe net. Doar ca nu imi pierd timpul si e aberant sa-mi pese .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Licaon_Kter
8 years ago
catalinx
catalinx
8 years ago

mistoo!