Da, da! Să câștige Sanders

Am ginit un nou exemplu despre cât de buni suntem noi la a enumera ce e bine și ce e rău și ce-am face în locul altora.
Numa’ în locul nostru, nu.

Cetepulea a scris un articol pe Republica în care le dă peste 👃 nanau românilor că au reacționat prostește la remarca lu’ ăla cu internetul mai tare la București decât la’ unchiu’ Sam.

Pula mea, majoritatea reacțiilor erau trolaje. Aia care o ardeau supărați pe bune sunt atât de proști încât nu merită un articol că nu sunt în stare să îl citească coerent.

image

Nu e un articol bun, cu nimic mai bun decât unul din zecile de articole de trolaj zilnic de pe diferite bloguri, de aceea nu va recomand să îl citiți dar am dat link din bun simț.  Am și  bunul simț să nu pretind că scriu eu mai bine decât un nene cu mai mulți ani de jurnalism decât am eu de la născare, dar nici nu mi-aș pierde timpul citind aia de la cap la cap.
Comentariile însă  fac toți banii.

Mă distrează cum se grăbesc unu și unu să declare ca ei l-ar vota pe Sanders,  că ce tare și simpatic e el, că speră să nu câștige “hoasca de Clinton”,  numită și ” Udrea de la Washington”.

Ultima etichetă ii aparține lu’ CTP.
Bă, ești prost, cetepulea!  Aia ar fi fost Monica Lewinsky,  dacă nu s-ar fi dat în fapt. Madam Clinton e ceva pentru care nu avem un exemplu în istoria recentă a României,  măcar la nivelul și pe măsura noastră.  Niciuna din damele “oficiale” ale președinților de după ’89 nu au făcut politică la nivel înalt,  iar pe Leana Ceaușescu chiar nu o poți compara. Poate dacă ar fi ieșit Ponta președinte am fi avut un exemplu. Apropo de care,  sa ne întoarcem la faza cu românii care l-ar vota ei pe Sanders în locul Americanilor.

Sugeți băh pula, cu CTP în frunte! Voi vedeți pe cine ați votat voi președinți de la ’89 încoa?  Păi,  hoasca și chiar și căcatul de Trump sunt giugiuc, hai sictir!

Să continui în aceeași notă,  americanii probabil că își râd în barbă și zic :
“Bă,  bine dracu’ că nu tre’ să votăm în România,  la noi măcar tot mai ai din ce alege.”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments