Ipone 5s 2nd edition

Sau second rendition.  Apple ii spune altfel,  SE.

image

Practic,  dacă ai avut iPhone 5s ai vrea să îl schimbi și totuși nu ai nici degete de pianist și poate nici nu vrei sa îți vinzi un rinichi sau sa faci rată pe viață la operatorul tău de telefonie care să te trateze apoi ca pe un iobag ce ești,  adică precum meriți, mă,  ai stat și te-ai uitat ce plm să faci.

Ca să ne fie clar. Eu am avut acum un secol iphon 4s, gen când a apărut. Nu am dat eu banii pe el, că sunt zgârcit, ci l-am primit de la compania la care lucrez și care v-am spus ca mai angajează :)? 
Nu contează, s-a făcut praf. Când am luat Sony-ul apăruse iPhone6. Eu cautam ceva pe care tot să-l pot mânui cu o mână.  IPhone 5s era deja învechit și nu au avut niciodată cele mai bune baterii.
Practic nu prea era nimic cu performanțe apropiate de flagship și ecran până în 4.3″.  Pentru ca mainstreamul voia telefoane cu diagonale cât mai mari, curentul hipsteresc al oamenilor cu mâini mici a fost lăsat în urmă.  Aaa, ba da, era Sony z3 compact, de care ar fi trebuit sa îmi iau în locul paletei ăștia,  dar nu era “full HD” si plm, am zis să încerc cu 5.2 ” că nu s-o face gaură în cer.

M-aș întoarce acum la 4.3 “.
Să fie clar, eu la iPhone nu mă mai întorc. Chit ca îmi plătește firma telefoanele și ai fi poate tentat sa îl cumperi pe cel mai scump, pe banii lor, că dacă se dă,  de ce nu?
Dar nu. Și cred ca nici la Samsung, deși au căpătat identitate și e acum mai atractiv decât iPhone (6edge).
Problema cu iphonul asta Se, e ca are rezoluție de Nintendo gameboy.

image

Și baterie de ceas.Sigur, ei zic că ține mai mult decât la 5s.
Față de concurentul Sony Z5 compact.

image

Sony e totuși mai mare.

Așa că da, merge dacă ești fan apple.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
newhorrizonClaudiu
8 years ago

Despre baterie nu stiu mare lucru, dar rezolutia e ceva mai mare (vezi aici: https://www.apple.com/iphone-se/specs/).
In rest, de-acord, nu vine cu absolut nimic nou pe partea de hardware.

newhorrizonClaudiu
8 years ago

My bad, citisem doar 640 si-atat si era las-o nene dracului (de-obicei e 1024 si-apoi vine 720).
Fix aia e problema acestui telefon: nu are nimic nou in afara de un pret mai mic. Nu vad niciun fel de motiv pentru cineva sa cumpere acest telefon, versus 5S sau 6. O camera putin mai buna? Fix pix = 0.
Pana acum de fiecare data trecerea de la modelul de baza la S aducea cateva mici imbunatatiri. Acum aduce un pret mai mic si o camera o idee mai buna. Adica zero.