Aspirator cu filtrare prin apă

Sunt la casă de la deal și m-am oprit sa scriu asta.
Simt cu miroase a grătar de pește.  E de la tata, la casa de la vale. Eu am scris asta ieri dar voi azi sunteți la birou și vă lasă gura apă.

Așa.  Acu’ 6-7 ani am cumpărat un aspirator cu filtrare prin apă.

image

Credeam că o să fie mișto,  fără praf și pula mea.

Are putere mică.  Trebuie sa scoți nămolul din el după fiecare aspirație, sa golești apa și să îl cureți ca altfel pute a veceu una-doua.

Practic o mizerie. Dacă auziți pe careva că ăsta e superaspirator, aspiratorul zilei de mâine, trageți-i o flegma în gură și din partea mea.
Cu aspiratorul ăsta mă simt ca cel mai prost din curtea școlii. Dar am dat banii pe el,  așa că îl voi folosi încă 20 de ani de acum încolo.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
speedy.gonzales
speedy.gonzales
8 years ago

eu am un aspirator Fhilips FC9170 model clasic, cu sac de panza si isi face treaba excelent. am dat pe el vreo 500 lei, cumparat de la o firma din Ungaria, ca punand si transportul iesea mai ieftin decat sa il cumpar din Romania.

catalinx
catalinx
8 years ago

Nu pentru toți Ungaria e așa de aproape 🙂

webmonkey
8 years ago

Poti sa il vinzi pe olx si sa spui ca ultima fitza pentru familiile cu copii mici. Eu asa am facut dupa ce l-am folosit cam un an si ma saturasem de spalat namol. Acum am unul fara sac un Samsung si e super. Am avut si un Daewoo ca era mai ieftin dar ca sa scot rezervorul de praf faceam vreo 12 operatii (plus ca avea si un filtru de praf un fel de sita fina ca la storcatoare si faceam doar o camera si apoi trebuia sa il curat ca nu mai avea putere). La Samsung apas de… Read more »

catalinx
catalinx
8 years ago

Am să îmi iau probabil unu mic de mașină, cu acumulator, oricum folosesc aspiratorul îl folosesc doar acolo și prin calculator, în rest robotul e sclavul casei.