În București îmbătrânești

Ce înseamnă  băi nene să lucri ori de acasă,  ori din lume ( România nu e”în lume”)!

Nu prea știu pe unde trăiesc. 
Cea mai tare chestie care ți se poate întâmpla în București dacă dai cu sapa pe undeva prin urbe e sa locuiești “within Walking distance” sau la 5 minute de metrou daaaaca și firma aia are birou lângă metrou.

Altfel, dacă firma ta e pe la vreo periferie mai bine te muți, în pula mea,  în direcția aia la 30-40km,  la țară,  și navetezi cu mașina. 

Fusei la birou ( cam des în ultima vreme).  Care birou al glorioasei firme pentru care prestez ( v-am spus ca angajăm și îmi iau bonus mare dacă recomand pe cineva? :D)  e la Victoriei, gen 3 minute până la metrou.

Și fusei eu cu treabă până undeva nu contează unde, credeam eu aproape.
1 stație de metrou, 4 de autobuz și vreo 3 minute pe jos. 45 de Minute, coaie! Pe hartă nu sunt nici 5 km.  De fapt Google maps zice că 4.1.  Ii făceam în tot atât de mult timp pe JOS.
Să îmi bag pula și alta nu!

Parcă mă dau cu mașina timpului, dar a dracu’ merge numa’ înainte și mă simt ca un Dr. Who cotropit de frica de a ajunge la capătul existentei umane. Existentei mele, na.

9 Replies to “În București îmbătrânești”

 1. Incearca cu o bicicleta 😉

  Stiu ca e dur prin Bucuresti, dar poate totusi economisesti niste timp.

 2. Stiu ca e dur prin Bucuresti, dar poate totusi economisesti niste timp.

  Multumesc , ma rezum la a avea un stil de viata limitat la suprafata apartamentului , supermarketului ( 5min / jos ) si a scolii copilului ( 5 min cu autobuzul ) cat stau in Bucuresti.

  Cu bicicleta as fi facut aia 4 km mai iute , fara discutie, daca nu ma calca careva intre timp. Dar trebuia sa merg cu ea la birou , cam 10 km ( ca nu pot sa o car cu metroul) si stii, cand merg la birou ma imbrac in camasa, parfumat , proaspat facut dus. Na, daca tot merg rar. Cred ca nu iti imaginezi ce inseamna sa pedalezi la 8 dimineata pe Mihai Bravu -> Stefan Cel Mare la 8-9 dimineata . Mai bine ma apuc de fumat , ca cu masca de gaze pe figura nu cred ca ma descurc sa mai dau din pedale.

 3. Pai cum coaie? Doua articole mai devreme te lauzi ca e bine in Bucuresti ca esti in crema societatii si acuma nu ti mai place ? Crezi ca numai tu ai venit in orasul asta singur sa faci bani ? Daca esti asa bogat de ce nu iei taxiul, daca bicicleta nu iti place.

  Si am auzit ca la bogati tinpul nu e o problema.

 4. Ti-am aprobat comentariul doar ca sa ma amuz. Nu am un raspuns pentru niciuna din intrebari. Nici nu vreau sa stiu cum ai ajuns sa citesti aci, am sa presupun ca dintr-o intamplare.

 5. Ok, angajati angajati, da’ cam toti cauta super experti. Presupun ca nu aveti ce face cu vreun pulifrici de junior/intern sa-l invatati sa dea la SAPa la voi pe ogor (sau ce faceti voi p-acolo), nu ?

 6. Nu toți caută super experți din când în când sunt programe de juniorat prin companii gen Sap, cristal system. Pot sa îți dau link când aflu, dacă mailul cu care comentezi e valid.

  Unde lucrez eu nu sunt asemenea programe sau nu încă. Dacă noi suntem ori la clienți pe proiect or o ardem neoficial, dar regulat pe acasă nu prea ar are cine sa scoleasca interni/ juniori.

 7. By all means my good man, link me up. Mi-a parut rau cand a disparut opencube de pe internetzi ca n-am apucat sa-l intreb si pe Liviu daca nu mai vrea vreun roman la el la uzina…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.