Ce e Green cola? Ce e Green Cola?

Am citit in mai multe locuri , ca  vai ce e asta , ce-o contine , o fi toxic , o fi  cola , o fi coca-cola? Ca poate-i tuica, poate-i vin , poate-i pipi de rechin.  Ca cine-o produce , ca etc.  Ca de ce are continutul scris in greceste si  peste  este etichetat in Romana fara sa scrie ingredientele , ca plm.  Mie mi-a atras atentia ca a aparut intens in magazine relativ recent. Pana acum  am vazut-o foarte rar pe piata. Si-am ajuns la concluzia asta :

Bai baieti , va uitati la partea gresita a cutiei , cautand ingredientele. Esentialul e ca asta nu e  facuta pentru noi! Clar?

Green Cola
Green Cola

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

D-aia e printre altele si-un pic mai scumpa ( aproape dublu) , decat  alta cola fara zahar, d-aia are si-ndulcitor natural. Si d-aia e mai “sanatoasa”. Daca era facuta pentru noi, trebuia sa fie ieftina ,  cu gust foarte puternic , ca nu bem noi pișoalcă, si toate ingredientele trebuiau sa inceapa cu “E”.  Faptul ca puteti sa beti asta e accidental.

Hai , toata lumea dupa mine , sa multumim palestinienilor pentru  c-avem multa cola verde  in magazine.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Agiccol
Agiccol
6 years ago

Ma asteptam la mai multe detalii din moment ce articolul a inceput cu atatea intrebari… 🙁

Catalinx
Admin
6 years ago

Eh, la atatea am putut eu raspunde atunci. Lasa ca mai incerc o data.

trackback
8 years ago

[…] scris acum nu stiu cat timp un articol, mai mult asa in scarba, despre Green Cola. Aseara cineva a ajuns sa citeasca, dracu stie cum, si se declara dezamagit de lipsa detaliilor. […]