Filme: Le Tout Nuveau Testament

Pe imdb e marcat ca fiind comedie si fantezie. Vazandu-l imediat dupa The Brothers Grimsby, unde razi cu bulburuci, asta nu mi pare asa de comic, plus ca unele glume sunt amare . Nu e din aceeasi categorie.

Le tout nouveau Testament , film belgian , en francais si un pic de doicicaneza e tipul de film pe care l-ai vedea regizat de romanii cu nume de Cristi , care participa pe la festivaluri, ca sa il parafrazez pe Tetelu. Doar ca mult mai bine filmat , nu cu echipament de amatori sa para totul gri si prafuit , cu sunet bun , de poti sa le auzi  CLAR, in pula mea, vocile actorilor, ii poti intelege fara sugtitrare, nu ca la romani. Da, urmaresc filme romanesti ( rar) , cu subtitrare , iar cand trebuie sa vad unul din astea la cinema, imi blestem zilele.Nici nu mananca nimeni ciorba, doar beau bere, isi bat copiii si nevasta ( deh , belgieni ).

Este cu adevarat un film artistic si nota de pe imdb (7.2) e discutabila. Daca iti place genul , ai sa-i acorzi chiar mai mult credit.

Daca vrei ceva visceral care sa te impresioneze strict pentru ceea ce vezi : actiune , muzica, efecte vizuale, umor in dialoguri , poate  vei considera ca 7 e prea mult. Mie mi-a placut mult.

Ca ma intreaba cineva de unde iau filme ca nu mai e 990.ro. Nici nu foloseam mizeria aia. De exemplu asta nu e inca disponibil  pe amazon asa ca…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments