De ce e nevoie de constructia catedralei

Eu cred ca e prea mica si ca se va termina prea repede constructia ei. Se vorbeste ca turla mare va ajunge la 120m inaltime si ca va fi vizibila de peste tot din Bucuresti, dar probabil ca la un momentdat  vor trebui ceva adaugiri. O turla sus pe turla, cum ar veni.

Digi anunta stirea ca primarul de la sectorul 1, care nu a vrut sa doneze bani pentru spitalul de arsi , ca  nu e spital de sector , vrea sa doneze 2 milioane de euro pentru mantuire.Ca vai, ca cum.

Binomul e de vina. Orice primar sanatos la minte ar face la fel. Cum altfel ?DNA-ul si presa fac panda pe toate licitatiile, nu mai poti sa furi un ban cinstit ( se pare ca Negoita, totusi, poate) ca te cipcesc si te inhata astia.

Catedrala iti ofera metoda perfecta pentru sifonatul fondurilor. Pentru ca e simplu. Donezi bani la biserica. Chiar daca te critica lumea, nu e nimic ilegal , e pentru o “lucrare importanta”. Ai justificare, nu e niciun abuz.  Esti un ctitor de monumente. Batranii vor aplauda.

Mai departe, nimeni nu-i poate cere socoteala lui Danila Prepeleac pentru cum si cui sunt acordate contractele, ca biserica nu e “de stat” si stiti cum e cu “neimplicarea politicului in sport”. Justificare pentru cheltuieli are, cat costa megastructura e complicat de argumentat.

Cam nu prea ai ce-i face. Cat timp asta face o chestie care se inalta inspre  cer si inaltarea e evidenta ( au depasit deja 45 de metri), poate sa adune toti banii din toate bugetele acolo, “intru domnul” si sa-i spele cui vrea el. Sau, ma rog , cui vor donatorii.

Bine gandit, Daniele, mantuitorul clasei politice corupte si deprivate de mijloace de catre demonii DNAului.

Cel mai tare m-am amuzat la clipul frantuzoaicei de la USB , care explica  propunerea partidului ei de a dona 2 milioane de “RON”(lol)  pentru acest proiect. La modul, hai ca suntem de acord sa dam banii astia sa nu ziceti ca suntem rai, si vorbim public de restul. Ca chestia asta a ajuns la public sub forma “USB vrea sa dea 2 milioane de lei pentru constructia catedralei” e altceva, mizerii de presa, dar e uimitor cat de naiva e femeia si cu cata seriozitate abordeaza ea propunerile sifonarilor de la PSD, incercand sa ofere recunoastere si respect pentru societatea crestina din Romania. Absolut adorabil, pacat ca asta e timp pierdut, cel putin in opinia mea, adevarul si parghiile sunt in cu totul alt domeniu, mi se pare de prisos sa porti discutia in termenii si terenul asta .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments