Prestigio RoadRunner 560. Review

Am zis ca revin cu un review dupa folosinta.  Pai revin.

  1. Ventuza  nu e cea mai aderenta din cate sunt pe piata. Dar, dai cu scuipilici si merge. Ieftin si bun, nu?
  2. Mai departe,  pentru ca ventuza nu e cea mai aderenta chestie , cateodata iti mai scapa camera pe jos. Capacul de plastic, care “apara” intrarea USB in montura camerei sare cam de fiecare data cand scapi camera. Se pune la loc, nu e problema. Asta dupa ce il gasesti pe sub scaune, ca e negru si mic.
  3.  Daca activezi senzorul ala de miscare care sa iti blocheze inregistrarea in caz de accident vei  bloca foarte multe inregistrari si vei fute tot cardul.  Am patit-o. Scos card, formatat in telefon, pus inapoi.
  4. Filmeaza .mov . Adica nicio compresie. 10 minute sunt scrise pe 1.1 GB ( gigabytes, da). Eu am un card de 8 giga, ca sunt zgarcit. Deci 80 de minute incap. Nu e bine. Trebuie card de 32 obligatoriu. Am sa ma gandesc la asta.
  5. Daca nu e compresie inseamna ca e calitate, nu e asa ?Meh. Filmeaza asa si asa ziua  , si cam slab calitativ noaptea. Ok , se vad masini, culori la semafor , chestii de bun simt, poti sa dovedesti ca a intrat unul in tine, nu tu in el, dar mai greu se disting numere de masina. Iti trebuie mai putin de 5 metri fata de masina care merge in fata ta , sa fie centrata, in parti trebuie sa fie mai apropiata si e imposibil sa distingi numere ale masinilor care vin din sens invers.
  6. Sonorul e bunicel. Mai degraba acceptabil. Pot sa  fac un clip in care cer unui agent rutier sa-mi dea metrologia .
  7. Uite aici filmare de noapte. Se vede mai bine dupa ce am recodat-o MP4( fara niciun filtru sau alte preparatii) in moviemaker. Cred ca nu suporta janghina mea de laptop sa rulez .mov asa bine. Rata de trasnfer o fi prea mare, dracu sa-l ia.

  1.  Totusi am vazut probe video cu camere care costa dublu, 6-700 de lei si nu sunt mai convingatoare pe timp de noapte. Am vazut una Vico Opia 2, cu ceva procesor Ambarella 12  ( inteleg ca asta e super-mega-cool), iar probele video sunt definitiv mai convingatoare decat ce am eu aici, dar 1000 de lei pe o camaruta video nu dauuuuuuu, fie ce-ar fi!
  2. E buna ca nu are GPS , sa nu comenteze careva la  procest  ca ” da’ de ce ai avut, bah, tu 55 la ora, ai ?  Ca d-aia, tu esti de vina!”
  3. Nu se incinde.

Eu pe asta o tin , eu cu asta ma dau.  Nu-mi pasa ce aveti voi , pana nu se distruge eu alti bani nu mai dau :D.

Pretul a fost 362 de lei cu card de 8 giga inclus. Pe ala il folosesc , ca o chitra!

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments