Black Friday

Reducere la Auchan,  de Bf, 50% la numărul de case deschise.

Futu-i în bot!

image

Altfel, fac azi cea mai mare economie și nu cumpăr nimic.
Ca și anii trecuți.
Black Friday adevărat e săptămâna viitoare.
Amazonul începe cu cybermonday.
Mai am colegi în doicicanezia?

Desi, daca e sa fiu cinstit , tableta asta  era mai ieftina la emag decat am luat eu una similara de pe amazon saptamana trecuta.  Avea in plus numai GPS. Dar stiu eu cat de repede vin comenzile de BF :D.

amazonde

6 Replies to “Black Friday”

  1. pe mine ma interesa un gtx1070, era 1750 pe emag si 420E pe amazon doiciland. n-am luat de niciunde, dar la emag se laudau aia cu reducere de pe la 2300 ron. amazonu nu se laudau cu nimic in afara de transport gratuit. sa-i fut.

  2. m-oi uita; numa ziceam ca mai nou si emagu se bazeaza strict pe prostia cumparatorului si pe prezumptiva manipulare psihologica “pret de vanzare vs. pret virtual de la care cica se face reducere”. Ma simt subestimat, cam ca si la reclamele cu colonhelp si verii lui buni.

  3. Nu e cazul să te simți subestimat. Ai văzut ce vânzări au avut eMAG, nu? E doar că nu ești în Target și că nu te-au interesat produsele la care chiar au avut prețuri bune, gen tigai – lol, sau SSD de 240, sau de 120, sau Xbox. Bine, dacă voiai ălea trebuia să dormi pe refresh.

  4. Mă, eu cred ca am dat refresh în secunda 1 sau ceva. Erau toate acolo. Am pus de probă Ssd și iPhone în cos și m-am dus cu clickul pana la finalizare. Dacă le voiam cred ca le prindeam. Am închis fereastra am deschis din nou și erau încă disponibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.