UK: Accident in lanț. Imposibil 

Nu am apucat să fac poză,  așa că încerc din cuvinte scurt. 

Sunt pe A34 către Oxford,  mai am un pic și ajung.  Am ridicat ochii din laptop că auzeam lumea pe lângă mine cum exclama “wooow”.

Pe sensul opus era un Carambol de minim 6 mașini,  incluzând un camion te tonaj mare (tir).  

Viteza pe strada asta de 2 benzi pe sens,  cu sensuri separate și bandă de refugiu ( ca un fel de autostradă,  dar nu e trecută așa din ce înțeleg ) ,  e limitată la 50 mph. Adică vreo 80kmph.  Și lumea cam respectă că e plin de camere și așa sunt ei. 

Nu înțeleg cum poți, mă, să ai accident în lanț pe o stradă cu sensuri separate,  cu 80km/h,  fără ploaie, fără ceață,  fără polei?  Pur și simplu nu pot să înțeleg.  

Ok, accidente se mai întâmplă,  de două,  hai 3 mașini,  poate unul doarme la volan,  dar un carambol în toată regula la vitezele cu care merg ăștia nu pot să îmi imaginez.  

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Geschlossen
Geschlossen
7 years ago

Nu prea se intampla in UK actiuni gen control rutier de rutina si nu exista temerea ca daca pleci la drum dupa pub te opreste politia. Si nu se consuma numai la pub. Se degusta destul si pe la companie, se pleaca si pe teren eventual mestecind cate o guma mentolata sau drops de desfundat narile pentru un efect total de naftalina fermentata in zeama de formol. Si apoi mai sunt babaciunile semiadormite care sofeaza cu o mana pe volan si cu cealalta asezind piciorul functional cand pe frana cand pe acceleratie sau pe amandoua odata dupa caz(am vazut caz… Read more »

catalinx
catalinx
Reply to  Geschlossen
7 years ago

Nu prea se intampla in UK actiuni gen control rutier de rutina.

Foarte rau :)).

Manowar
Reply to  catalinx
7 years ago

Nu e foarte rau, e foarte bine.
Ce e, ti-e dor de un control de rutina cand are nevoie un gabor analfabet de bani de-o bere?

catalinx
catalinx
Reply to  catalinx
7 years ago

Nu imi e dor. Ultimul a fost acum 2 saptamani pe la 00:30 cand mergeam la tara cu copiii si nevasta. Cu deschis de portbagaj , suflat in … nasul politistului, ca nu aveau etilotest la ei, cu tot ce trebuie. Dar mie mi se rupe. Sunt cam in ordine, am si stingator si trusa in termen de valabilitate, triunghiuri, acte pe foliile de la geam si facute pe bune in limitele legii si ce cacat le mai trece lor prin cap sa puna in lege pe care sa nu il ai si sa iti dea amenda. Si scaune de… Read more »