UK: Accident in lanț. Imposibil 

Nu am apucat să fac poză,  așa că încerc din cuvinte scurt. 

Sunt pe A34 către Oxford,  mai am un pic și ajung.  Am ridicat ochii din laptop că auzeam lumea pe lângă mine cum exclama “wooow”.

Pe sensul opus era un Carambol de minim 6 mașini,  incluzând un camion te tonaj mare (tir).  

Viteza pe strada asta de 2 benzi pe sens,  cu sensuri separate și bandă de refugiu ( ca un fel de autostradă,  dar nu e trecută așa din ce înțeleg ) ,  e limitată la 50 mph. Adică vreo 80kmph.  Și lumea cam respectă că e plin de camere și așa sunt ei. 

Nu înțeleg cum poți, mă, să ai accident în lanț pe o stradă cu sensuri separate,  cu 80km/h,  fără ploaie, fără ceață,  fără polei?  Pur și simplu nu pot să înțeleg.  

Ok, accidente se mai întâmplă,  de două,  hai 3 mașini,  poate unul doarme la volan,  dar un carambol în toată regula la vitezele cu care merg ăștia nu pot să îmi imaginez.  

4 Replies to “UK: Accident in lanț. Imposibil ”

  1. Nu prea se intampla in UK actiuni gen control rutier de rutina si nu exista temerea ca daca pleci la drum dupa pub te opreste politia. Si nu se consuma numai la pub. Se degusta destul si pe la companie, se pleaca si pe teren eventual mestecind cate o guma mentolata sau drops de desfundat narile pentru un efect total de naftalina fermentata in zeama de formol.
    Si apoi mai sunt babaciunile semiadormite care sofeaza cu o mana pe volan si cu cealalta asezind piciorul functional cand pe frana cand pe acceleratie sau pe amandoua odata dupa caz(am vazut caz concret:-))

  2. Nu imi e dor. Ultimul a fost acum 2 saptamani pe la 00:30 cand mergeam la tara cu copiii si nevasta.

    Cu deschis de portbagaj , suflat in … nasul politistului, ca nu aveau etilotest la ei, cu tot ce trebuie. Dar mie mi se rupe. Sunt cam in ordine, am si stingator si trusa in termen de valabilitate, triunghiuri, acte pe foliile de la geam si facute pe bune in limitele legii si ce cacat le mai trece lor prin cap sa puna in lege pe care sa nu il ai si sa iti dea amenda. Si scaune de copii si centuri. Si dashcam sa ii inregistrez daca abuzeaza,
    Eu le am pe toate si le rad in nas.

    N-am mai dat o spaga la militie de mai bine de 10 ani. Si nici n-as da, ca amenzile-s prea mici, iar daca nu-mi convine ceva e mai amuzant sa-i dau in judecata. Nici militienii nu prea mai sunt cum erau acum 10 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.