Cand glumele sunt pe bune: Familia Traditionala

Am citit gluma asta cu Beauty and the Beast  in TNR care zice:

”Coaliția pentru Familie” a dat încă o dată dovadă de prostie pură azi, când le-a cerut fanilor de pe Facebook să insiste pentru interzicerea filmului ”Frumoasa și bestia” în cinematografe, pe motiv că într-una dintre scene ar apărea un personaj gay.

Si fac ei misto de faptul ca un gay in film deranjeaza, dar faptul ca o femeie o arde cu un “țap”, plm bestie,  nu deranjeaza. Adica zoofilia. Si zic, lol da, buna gluma, ce dracu’ or mai fi facut astia cu familia ortodoa.

Nu ma gandeam ca CHIAR ASTA AU CERUT . Abia cand am citit pe hoțnews m-am cacat pe mine de ras.

Adica eu mi-am mai declarat homofobia pe ici, pe colo , si am fost chiar de acord cu petitia pe care au facut-o, dar indivizii astia sunt de-a dreptul plati la creier.

Promit ca daca interzic filmul, il trag dupe torrenti, iau copiii langa mine si ne uitam la el cu popcorn.  Da-o in pula mea, e prea de tot 🙂

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Manowar
7 years ago

Interesanta societate. E voie cu poponari, dar nu e voie sa vada impuscaturi, droguri, injuraturi, violenta – pentru ca PG coispe.

OK.

Catalinx
Catalinx
7 years ago

Înțeleg că ești de părere ca imaginile cu afecțiune intre poponari sunt mai dăunătoare copiilor decât celelalte?

Ca nu prea înțeleg de ce. Deși sunt homofob.

Manowar
7 years ago

Nu. Sunt de parere ca e mai bine sa eviti sa le arati niste chestii unor boraci care nu-s inca in stare sa le inteleaga. Cum ar fi treaba cu homosexualli. Sau cu John Wick. Nu, nu cred ca s-ar apuca un copil sa omoare 300 de oameni ca i-au omorat cainele pentru ca a cazut John Wick (sau pentru a jucat GTA). Nu cred ca s-ar fute-n cur pentru ca ar vedea un film cu poponari. Nu cred ca ar scoate pizde la produs pentru c-a jucat GTA. Nu cred c-ar arunca treburi in aer pentru c-a jucat zerg… Read more »

Manowar
Reply to  Manowar
7 years ago

le pot* vedea pe strada etc, mea culpa, pula mea,fac vreo coispe lucruri simultan, editeaza tu cand/daca ai chef.

RuneJaguar
RuneJaguar
7 years ago

Mda, eu unul am cautat scena aia gay pe youtube, din noul film cu Emma Watson si Emil Constantinescu. Un grasan, imbracat in haine de epoca, inconjurat de 3 tipe imbracate in haine de epoca, ii canta unuia care sta pe un scaun asa cum statea Becali inainte sa infunde puscaria si care arata ca Jorg Haider. Aparent, unii au inteles ca scena e gay pentru ca grasanul ii face cu ochiul aluia mai aratos. Ce-i drept, daca mi-ar face unul cu ochiul la modul ala, si eu as crede ca vrea sa reproduca centipedul uman cu mine, pe muzica… Read more »

Catalinx
Catalinx
7 years ago

Sunt de parere ca e mai bine sa eviti sa le arati niste chestii unor boraci care nu-s inca in stare sa le inteleaga. Daca nu ai pofta sa explici, asta pe de-o parte. Ok, e mai greu sa inteleaga violenta la 3-5 ani, sa zicem, dar nu cred ca de copiii aia e vorba, ca nu merg aia la cinema. Copilul meu nu a avut o problema sa inteleaga violenta din Star Craft. De la 4 ani si jumatate. De fapt cred ca ala e un mod foarte bun de a explica violelenta si razboaiele si cam aici vreau… Read more »

RuneJaguar
RuneJaguar
7 years ago

Eu nu stiam de Starcraft cand mi s-a cumparat primul calculator, dar tipul care m-a ajutat cu instalarea mi-a instalat si Sims (hahaha, da, da, da, stiu, joc de fete). Jocul ala in care construiesti case si familie. Eu eram mai mult cu casele. Si cum eram prea prost ca sa stiu de coduri, cum faceam eu rost de bani ca sa construiesc casa? Nu prin munca, ca nu eram atat de fraier. Pai ma casatoream cu una, care venea automat cu zestre. Doar ca Sims nu permitea bigamia, iar cu zestea sotiei nu-mi rezolvam nici baia. Asa ca o… Read more »

admin
Reply to  RuneJaguar
7 years ago

Sims: Lol, ai reușit să transformi jocul ăsta în ceva horror :))).
Gran Torino ăla a fost un film foarte bun :).

Manowar
7 years ago

Coaie, la 3-6 ani, abia reusesti sa explici vag de unde vin copiii. Vag, am zis. Albinute, polenizare, cand doi oameni se iubesc etc. Iar tu vrei sa ii explici unui borac ca unii sunt homo. Nu e ca mi-e mie lene sau greu. Ii e greu unui borac sa inteleaga, pentru ca nu poti sa ii spui adevarul. Ii zici tu “da, tati, unii sunt cu capul grav, asa ca prefera s-o ia in cur”? Ok. Hai sa vedem ce se intampla cand repeta la scoala treaba asta. Cealalta varianta e sa minti. “Asa sunt unii, de la natura”.… Read more »

admin
Reply to  Manowar
7 years ago

Ma, nu știu dar eu nu prea am văzut copii la 3-6 ani in cinema. Și să zicem, crezi că se prinde că e ceva în neregulă când un bărbat ii face cu ochiul altuia? Eu cred ca nu. Da’ parada LGBT pe lângă care trece cum i-o explici?
-Ce fac tați ăștia aci?
-Eh, diversitate, tată.

Catalinx
Catalinx
Reply to  Manowar
7 years ago

Și nu tre’ să înțeleagă chiar totul, că sunt lucruri pe care nu le înțeleg eu, ce să le mai explic copilului. Ma uitam luni seara la ceva BBC, că prea multa liniște și singurătate e deranjanta uneori și s-a nimerit o emisiune despre deranjați sexual. Nu știu ce și cum, că mergea acolo în fundal în timp ce eu făceam altceva pe calculator când am auzit-o pe una care spunea că vrea să se transforme în bărbat ( nici nu știam că poți să îți pui pulă, dar în fine) că nu simte că ar fi femeie ( Ok…),… Read more »

Manowar
Reply to  Catalinx
7 years ago

Ok. Si eu ce-ti explic aici?
In 10 ani iti garantez ca va avea de astea si in desene.

Greu de crezut? Pai, acum 20 avea homo peste tot?

Suntem progresisti, boss. Aduceti midgetul bigaytranny cu trei sfarcuri, sa il bama in tom si jerry – cine nu e de acord e un retrograd.

RuneJaguar
RuneJaguar
7 years ago

Ce ma amuza este ca au cenzurat filmul in Rusia, pentru aia sub 16 ani. N-ai voie in sala daca ai sub 16 ani si nu esti insotit de un parinte. Asta in timp ce site-urile porno sunt pline de rusoaice de 15 ani, bete ranga, care iau o pula-n rect, in timp ce se tin cu mainile de soba de teracota. Faptul ca il pot vedea pe unul cum ii face cu ochiul altuia le poate afecta educatia. @Manowar Totusi, nu ti se pare aiurea sa cenzurezi un film pentru o scena cu unul care ii face cu ochiul… Read more »

Manowar
Reply to  RuneJaguar
7 years ago

Sa mori tu ca nu vor zbiera copiii ca vor la film la beauty and the beast
Tu presupui ca eu presupun. Doar ca eu nu presupun. Ma uit la ultimele decenii si nu trebuie sa fiu un geniu pentru a ghici viitorul.

Catalinx
Catalinx
Reply to  Manowar
7 years ago

În România văd că rulează și dublat, deci trebuie că ceva copii așteaptă ei acolo, care nu știu nici să citească.

Până una-alta alta ai mei întreabă de Finding Dory și Strumpfi.

Dacă văd vreun pește poponar sau vreun strumpf de altă culoare decât albastru chiar că mă enervez.

Manowar
7 years ago

Ma, era un banc. Cica se duce unul sa ceara azil la ambasada Rusiei. Si aia, surprinsi, il intreaba de ce Rusia. Pai, orientarea sexuala, tovarase. Se uita ambasadorul la el si intreaba cum adica? Iar mosul explica. Tovarase, pe vremea lui Dej homosexualii erau impuscati. Pe vremea lui Ceausescu erau bagati la inchisoare. Iliescu i-a lasat liberi Basescu le-a dat voie cu parada. As vrea sa fug pana nu devine obligatoriu… Eu nu am nevoie sa presupun, ca traiesc aici si vad ce e aici si pot compara cu ce era acum 50 de ani – in Romania, in… Read more »

buntzi
7 years ago

Deși sunt de acord cu voi, ăștia trans uneori chiar așa se nasc. Nu știu precis dacă e vorba de hermafroditism sau ce alt fel de dereglaje (presupun hormonale), dar p-aici colcăie de filipinezi care arată undeva între bărbat și femeie și sigur nu e chestie de alegere. Bine, nici n-am discutat cu vreunul ca să-l întreb de istorie…

Licaon_Kter
7 years ago

/cumva ontopic Zilele astea băgă Youtube “Restricted Mode” si hop scandalul blocajului curcubeului de litere… (apropo de vloging romanesc) e o parere aici: https://www.youtube.com/watch?v=bGNaLEGUQog Ce nu stie el (presupun) este ca exista Youtube Kids (vezi pe APKmirror ca momentan nu e si in Romania cu toate ca e tradus in romana) si daca al tau copil digital na(t)ive vrei sa stea pe Youtube, cu muzica pentru el, cu desene sau ca poate vrei sa mananci si tu ca omu’ langa nevasta in liniste 30j de minute, o poate face foarte bine (minus mizerabilii care au canal de unboxing jucarii fftvmîc)… Read more »

Licaon_Kter
7 years ago

(postai ceva cu link, pescuieste-l din folderul corect mersi)

Licaon_Kter
Reply to  Catalinx
7 years ago

Eh, depinde, daca tot subiectul discutiei e faza cu ochiul evident ca e o tampenie.

Chestia asta se numeste Parental Bonus ( http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/ParentalBonus destule exemple aici) si o au multe filme pentru copii, nah filme facute de adulti care vor fi vazute si de o groaza de adulti (vrand-ne-vrand), glumite sa iti dai coate cu nevasta si ala micu nu se prinde.