Banci: Carduri si Contracte

Scurt, ca am treaba.

1 – Carduri. ING.

Am primit mail  luni ca  au retras din oferta loc cardul pe care il detin eu si ca imi emit ei altul Visa Classic Embosat, sa merg sa il iau. Amuzant, cand am voit sa imi deschid cont bancar la ei pentru PFA si i-am intrebat  de card embossat, au zis ca nu mai exista si ca fac doar electronic, ca asa sunt acum. Partea si mai amuzanta e ca m-am uitat pe carduri si nu aveam niciunul cu numarul ala de-l scriu ei.

I-am sunat ca sa descopar ca era vorba de un MasterCard, care mi-a ramas blocat in bancomatul lor, iar pentru ca nu m-am dus in 3 zile mi l-au taiat ( au zis ei)  si am ramas cu electronul. Ma rog, am cerut eu, atunci, alt embosat de la Visa. Cardul a ramas inactiv pe cont, dar ei nu l-au sters din inventar.

Si acum despre ala vorbeau, ca cica mi-l blocheaza din iunie  si ca sa ma duc sa iau un Visa.

Le-am zis: Ba, serios ?! Il blocati? Acum ? Pai pana acum nu a fost blocat?

-Nu.

Futu-va in gura, dar!


2-Contracte – BRD.

Revenind la contractul de  prima cosmelie, sper sa scap, dracului, si de asta si sa ma lase in pace.

Am primit SMS  ca imi expira asigurarea PAD atasata creditului si sa ma prezint la sucursala BRD de unde am contractat creditul pentru reinnoirea asigurarii in maxim 10 zile de la  expirarea politei. Habar nu am cand expira!

Una la mana: PADul asta a fost reintrodus acum vreun an. Eu aveam oricum o asigurare nu stiu de care, care acopera mai multe riscuri, ca deh, credit. Nu ca m-ar deranjat, las’ sa fie. Vad eu daca chiar e buna de ceva sau sunt doar bani dati de pomana la caz de doamne-fereste. Acum un an Au disjuns partea de PAD din asigurarea aia pe care platesc vreo 5 EUR pe luna si au mai adaugat vreo 20 de EUR pe an. Sa-i fut, fie.

Atunci mi-au trimis o instiintare doar, ca vor trebui sa faca o asigurare PAD in numele meu si ca daca am ceva impotriva … ba nu, nu era cu ceva impotriva, era doar instiintare. Si m-am enervat un pic , ca futu-i in bot, imi fac ei cu japca, de ce sa nu imi fac eu singur. Pe urma mi-am dat seama ca chiar n-am pofta sa  umblu eu cu d-astea, asa ca am zis “faca, da-i in mortii lor!”

Dar acum vor sa merg eu la ei. I-am sunat sa facem altfel ca eu nu am pofta de plimbat pe la banca pe la Valcea. Le-am spus ca nu-s in tara si sa trimita contractul pe mail, semnez si sa reinnoiasca.

Nooo, nu merge, taica. Ei nu fac d-astea pe mail. Ce e aia? Sa fiu fizic acolo sa semnez! Pentru 20 de EUR pe an. Eu am contractele pe care le lucrez de … mai multi bani toate pe mail, dar ei nu! Nu se poate. Hartii si prezenta fizica.

-Aha, bine, dar data trecuta ati putut.

-Pai, ca nu stiu.

-Si daca nu pot sa vin?

-Nu stiu, va luam noi banii si puteti sa veniti si peste 6 luni si…

Lol. S-astepte ca ma duc repede. In cel mai rau caz imi iau banii si fac asigurare, nu ? Bine in cel mai rau, cel mai rau, ar putea sa se supere si sa imi rezilieze creditul, gen sa-mi ceara toti banii sau ceva.  D-abia astept, gen!

*Unii traiesc in secolul 21 da-s total aerieni.  Ailalti habar nu am in ce secol traiesc.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
GLU
GLU
7 years ago

Relax… La stat inca nu se accepta semnatura electronica!!!