Are și Uber limitele lui

Când lumea doarme, eu merg acasă.  De data asta întârziară aia de la Lufthansa din Frankfurt,  zici că sunt vorbiți,  bă.

Să fiu sincer, e mai bine așa,  altfel trebuia să alerg prin aeroport și mă mai împiedic în troler.

Sunt multe curse întârziate la Otopeni și ditai coadă la taxi.

Io sunt cu uberul în telefon.  Cea mai apropiată mașină e la 19 minute distanță și are și rating mic; 4.6. Autobuzul pleacă în 10 minute.  Anulez uberul, mai chem o dată,  zice tot șoferul ăla că vine.  Mai anulez și iau 783. Pula mea, decât taxi din aeroport… Parcă văd că iar ma cert cu ei și tratează cursa ca pe un favor.

Las’ că iau din oraș ceva. Sper ca Uber. Dar da, la 1 noaptea se mai duc și ăștia de fac Uber să doarmă.  Ehm, aia e.

P.S.

Nu am găsit Uber neam în oraș,  așa că taxi.  Fără rest,  de vară.

Azi dimineață,  am găsit Uber să merg la dentist ,  da’ tot așa, ca fără rest.

Așa că iar taxi.

2 Replies to “Are și Uber limitele lui”

 1. :))). Bun articolul. Inteleg frustrarea.
  Altfel – in tonul intrebarii tale : Cum, nu merit si eu niste dinti mai drepti? ;).
  Acum, ca sa iti raspund la intrebare. La ce am facut pana acum, msa zicem ca merita efortul. Nu banii-s problema. Eu mi-am pus chestie d-aia de metal 2500 de lei + 60 de lei lunar. Pana acum n-am ajuns la suma pe care o castigam intr-o zi de munca, cand m-am apucat de chestia asta. Deci, merge, nu? Mai prost ca se muta doctora de la clinica unde merg eu, dar cred ca ma duc dupa ea, ca-mi place cum ma chinuie gagica. Parca vad ceva rezultate.

  Disconfortul este. Pe de alta parte, eu inca nu mi-am scos niciun dinte sanatos, ca sa aliniez altii. Si daca scot, are sa fie 1, nu 8, ce dracu e aia ? Daca, ca nu-s sigur ca am rabdare.
  Dar eu am trait pana la 30 si de ani cu un canin inclus in cerul gurii. Stii, se cam vede, in pula mea, cand n-ai un canin. Si nu puteam nici sa pun implant in locul lui, ca dintele era acolo, doar ca crescut de-a latul, nu erupt. Ori traiam si restul vietii cu gaura aia acolo, ori ma operam cu extractie si plantam unul protetic acolo ( varianta mai rapida), ori – cum am facut: operatie de decapisonare ( partea aia a fost a mai a dracu’, ugh!) + sarme in gura ca sa il aduca la locul lui. Dupa ce il aduc la locul lui, dintii mei nu prea au unde sa mai plece. S-or mai misca ei, dar nu caut perfectiune.Pana acum , chestia asta intra la un dinte moca, natural. Mi se pare un dil bun.

  Daca am sa scot si jos un dinte sa-i indrept pe restul, nu stiu inca.
  Tot ce stiu e ca nu exista oameni urati, doar bugete limitate, ma intelegi?
  Mai tanar n-am sa ma fac de-acum incolo si nimic mai frumos, natural, ca, plm, asta e mersul. Tot ce pot sa fac e sa am grija de mine cat de cat si sa mai bag bani in cate o reparatie pe ici pe colo, mai un chit mai o vopsea, sa nu intre rugina prea rau.
  Tanti se vaita de 12000 de lei. Daca aia e problema, pot sa inteleg, dar atat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.