88 de lei. Sau mai puțin 

Din ciclul “ce mai face lira?”  E bine, sănătoasă,  a mai slăbit, e cum îi șade mai bine, dacă câștigi ieuro. 

Am rămas cu 220 de lire, cash, că mi-a  fost lene  să le schimb. 

În fine,  fin mai și până săptămâna trecută am pierdut 88 de lei la banii ăștia. Lol. Vineri dimineața am văzut curs mai bun, trebuia să plătesc ceva și nu aveam Cash motiv pentru care am zis că plec să îi schimb. 

Și-aici e o chestie interesantă,  nu că am pierdut eu 88 de lei în 3 luni. Lângă BRD,  care cumpărau lire la 5.00 lei bucata, era un exchange care cumpărau la 5.08. Chiar peste drum.  La capătul celalalt al auchanului e alt 💱 birou.  Bag 300 m pe jos până acolo și văd 5.00.  Ok… Hai înapoi. 

Ajung la ăia primii, era o doamnă acolo care urlă la mine că la 10 deschide. Morții tei,  +300 de metri până la ăia care aveau 5.00. Când am ajuns acolo crescuse la 5.02. Bine dracului,  dacă mai băgam 1 km poate că mai câștigam încă 8.4 lei. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
speedy.gonzales
speedy.gonzales
6 years ago

acum vreo 10 ani am fost in UK. am cumparat 1000 lire sa fie, dar am cheltuit doar vreo 200 lire, hotelul fiind deja platit. acum vreo 3 ani am fost iar in UK ptr o perioada scurta, dar am cheltuit vreo 120 lire. anul trecut am fost in UK ptr 2 zile si n-am cheltuit nici 100 lire, asa ca acum mai am 600 lire. de cand cu “brezitul” lor lira a cazut destul de jos, dar niciodata nu m-am gandit sa vand lirele, ptr ca vor mai fi ocazii sa plec in UK si le voi folosi atunci.… Read more »

speedy.gonzales
speedy.gonzales
Reply to  Catalinx
6 years ago

google knows better 🙂

Catalinx
Catalinx
6 years ago

Moromete, te poți certa cu Manowar la el pe blog.

Moromete
Reply to  Catalinx
6 years ago

Am postat dar m-a banat.
N-are ciocoflenderul curaj sa ma lase sa postez acolo, sa vada lumea cum il sodomizez.

Dar ce interesant e ca ai sters ditai postarea din cauza propozitiei aleia…. ???