Alti profesionisti: Azi cu reparatii masini de spalat vase .ro

Acum vreo jumatate de an mi s-a stricat rabla de spalat vase si am inlocuit-o, de frica sa nu dau de niste “profesionisti” reparatori. Bine,  si aia care au adus-o pe aia noua au fost tot la fel de profesionisti, da’ sa trecem peste.

Ok, mi-a luat jumatate de an sa intreprind ceva cu stricaciunea asta care sta prin casa. Nu-i putin timp. Deloc :).

Dar am sunat la unii ieri. Mai sunasem si m-au chemat cu masina la ei. Ieri eram dispus sa le-o duc azi, dar inainte sa zic s-au oferit ei sa vina la domiciliu. Bun.

Mi-au dat interval orar intre 10-12. Dar interval orar de ajungere.  La 12 fara 5 am sunat eu sa intreb daca mai vin, ca aveam o sedinta.

-Da, da, stiti, umm probabil  nu au terminat de lucru la programarile anterioare, dar nu e asa problema daca mai intarzie 20 de minute jumatate de ora, nu? Sunteti toata ziua acasa, asa-i?

Imi scot ochiul din gura, il insurubez la loc si-i spun:

-Doamna, problema nu ar fi, eu pot sa ma flexez dupa dumneavoastra da’ n-as vrea sa astept toata ziua tehnicianul, de aia e util sa stiu cand vine.

-Daa, pai probabil intarzie 5-10 minute, dar am sa vorbesc sa va sune cu prima ocazie pe care o are.

Probabil a pierdut numarul meu de telefon ca nu a sunat pana la17:30. Am sunat eu sa le spun ca le multumesc pentru intentie si sa nu se mai grabeasca la care domnisoara de la capatul  celalalt al wireless-ului imi spune , ca da, poate a schimbat seful ei programarile fara sa ii spuna, poate m-a programat la alta ora. Probabil noaptea.  De ce ti-e frica nu scapi. Cu siguranta nu-n Romania. Si daca nu-ti e frica tot nu scapi, dar asta-i altceva.

Dap, recomand, link afiliat si ce mai vreti voi. Mai incerc la unii si daca tot asa, am sa incerc si la gunoi. Ce sa faci, n-ai ce sa faci.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
6 years ago

[…] venit omul, punctual, la 7:45, nu ca service-ul de ieri. Se uita la ea si zice: […]