Toatee-s la fel: Lexmark

Am cumpărat imprimantă laser că eram satul să fiu plin de cerneluri pe mâini .

Am cumpărat Lexmark că eram sătul de hackuit cartușe originale Canon și HP și resetat countere la imprimantă sau la cartuș.

Nicio problemă și astea sunt la fel, cu cip, cu pizda mă-sii , am platit refill și schimbare de cip și costă tot de te îndoaie. Nejustificat de mult adică . Măcar printează bine.

Nu putea să fie mai nimerit acum, când nu mai locuiesc la București city, aicișea la țărănoaia, unde e plin de reprezentanțe Lexmark și chioșcuri de umplut cartușe de imprimante să mi se fută cartușul de negru cu eroare gen ” cartuș nepotrivit ” – zi să moară mă-ta , Lexmark.

Măcar s-a nimerit bine, fix când trebuia să printez niște foi cu permise de îmbarcare copiii ale unor acte și să plec din țară. Bineînțeles că nu am verificat daca pot să fac asta toată săptămâna. Am stat, cum ar veni, cu mâna în cur până în ultima zi.

Că de aia am scule Profi să nu îmi fac griji de ele. Muie. Cred că îmi cumpăr din aia cu ace.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
ioana
ioana
4 years ago

ce parere ai de brother? fix ieri am cumparat un brother cica multifunctional, laser si sper sa fie cat de cat decenta. in tara aveam hp si nu am avut tb cu ele dar aici nu am cumparat pana acu ca nu mi-a trebuit

Catalinx
Catalinx
4 years ago

Nu am folosit vreodată personal, dar am configurat câteva in SAP, pentru niște clienți ; am auzit de bine despre ele, dar nu sunt foarte populare. Chiar sunt și eu curios daca in regim de home/small office-user sunt ok

Offtopic: CE temperatura are oceanul in Decembrie în Tenerife/ Canare? E de înotat sau e cu curenți reci și valuri ?
Eu sunt mai lepră așa, vreau apă la măcar 25 de grade , că de moși .

Ioana
Ioana
4 years ago

Lol:) acum avem cam 24-25 grade temperatura dar crede- ma e cald!!!! Si de plaja…. Apa habar nam cate grade dar e de facut baie. Si eu sunt lepra de obicei si prefer apa cat mai ok sa nu mor de frig. Deci daca intru eu in apa ( am fost ieri de ex jos la plaja) e ok… E de copii din aia mici, gen sunt multe familii cu copii sincopiii stau preponderent in apa asa ca nu e panica

Ioana
Ioana
4 years ago

Cred ca sunt niste siteuri sau aplicatii care ti spun exact cate grade are apa… Pe mine nu ma interesat niciodata ca daca vreau la plaja ma duc daca e ok intru in apa daca nu nu. Fac cinci minute din casa deci nu mam stresat vreodata de grade… Ah si de valuri.. asta stii cum e , poate fi super ok si linistut si sa ai bafta sa prinzi o zi cu valuri. Nu prea poate nimeni sati zica clar si xoncret azi sunt maine nu. In gn acum este ok. Cam aprilie mai ai vant mult si valuri.… Read more »

Catalinx
Catalinx
4 years ago

Pai știu site-urile care zic temperatura apei. De aia spun. M-am uitat și nu arată bine :)).

Am fost in decembrie acum doi ani la marea roșie , apa la 22-23 de grade. Am făcut eu ceva snorkeling, dar așa vreo 5-10 minute și mă simțeam de parcă căutam crucea de Bobotează 🙂 .

Anul trecut m-am dus la Oceanul Indian 26-27 de grade temperatura apei – altceva.

Ioana
Ioana
4 years ago

Atunci habar nam:)) ideea e ca nici eu nu intru in apa cand e rece dar acum zilele astea nam treaba e f ok. Vino mai spre vara atunci:)) nu stiu ce sa zic. La noi se sta pe.plaja, se intra in apa, intradevar poate in decembrie sa zic si ianuarie e mai rece apa… Cred ca acu doi sau trei ani nam intrat in apa de revelion sin ianuarie ca era rece. Acum e ok:) oricum, de evitat pt aici – includ tenerife aici- sfarsitu lu decembrie, februarie cand e carnavalul ca e crima aici de aglomerat si apoi… Read more »

Doru Vlad
Doru Vlad
4 years ago

Daca nu ai nevoie de color eu nu înțeleg de ce ar mai exista altceva decat Brother Laser. Soft simplu, care se instalează fara dureri de cap, print fara blocari de software sau hardware. Ah sa nu uit! Muie HP!

0040
0040
4 years ago

Brother A3. Din 2008.
Din 2009 cu cartuse d-alea externe de plastic CIS unde torni cerneala cu galeata legate cu furtunase la locul unde se baga cele originale…
Still going strong. Inclusiv color. Cerneala luata de pe oriunde nu originala. Cred ca ar printa si cu sirop sa dea naiba.
Nici nu stiu de ce isi mai pierde lumea timpul cu HP/Lexmark. Am avut si Lexmark si HP inainte de Brother. La Lexmark am apreciat driverele mici, la HP nimic.

Marius
Marius
4 years ago

Multifunctionala Brother MFC-L2700DW. (stie si retea pe fir si WI-FI) O am de vre-o 3 ani, utilizata in regim de small-office fara probleme. Cartusul initial nu vine umplut la capacitatea maxima de toner. Pentru comoditate eu am mai luat un cartus compatibil. Acum in momentul in care se cere reumplut il inlocuiesc cu rezerva. Pana acum le-am reumplut de mai multe ori si nu am avut probleme cu cipuri si alte nebunii. Se lucreaza usor si comod cu ea, nu sunt probleme de configurare, eu am folosit-o in retea si cu IP manual si cu DHCP, nu am avut deloc… Read more »