Nu am nicio parere

E problema lor. Au motivele lor.

Am incetat sa fiu preocupat de alegerile altora. Vai, coaie, ies astia din UE, ce ne facem? Eu, ca si pana acum.

Vai, vai , s-au razgandit , nu mai vor sa iasa, ce facem? Pula mea, putem sa le dam un sut in cur, sa nu stea in usa ca ne trage curentul, ce conteaza?

Vai coaie, maimutoiul, iese maimutoiul, ce ne facem? Umm, nu stiu, eu am sa fac ceva glume si am sa uit de asta, nu lucrez la Mec in state pe 5 dolari pe ora, ma doare in pula. De fapt mai  bine de jumate din tara asta ar fi fericita sa lucreze la Mec pe 5 dolari pe ora, asa ca e cel putin amuzant sa ai o parere despre asta. Cand un american parlit care strange gunoaie sau sterge podeaua vreunei benzinarii de la tara castiga mai mult decat tine imbracat la costum la ghiseul unei banci e amuzant sa ai o parere despre ce voteaza el. El si stramosii lui au facut o tona de alegeri mai bune in avans, vezi-ti de mucii tai, bah.

Crezi ca ii pasa vreunuia din astia doi de tine ? Nu . E irelevant cine iese presedinte unde. De fapt, nici nu mai stiu, Romania are presedinte?

Oricum, peste o luna, am perspectiva de a-l vedea pe Dragnea prim ministru – asa sa ne ajute dumnezeu , sau macar dracu’ – lucru care face irelevanta orice pierdere de timp pe tema asta. Daca totusi nu aveti pofta de munca, puteti sa va preocupati cu asta.

Apreciez oamenii satui de apa chioara si de obscuritate care au tupeu  sa-i traga o flegma si-un sut in coaie raului mai mic si-si zic in sinea lor ,barbateste, ce-o fi o fi!, iau paharul cu stricnina si-l dau pe gat in piata publica.Gen , ia-o pe asta fraiere!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Boss Baross
Boss Baross
7 years ago

Să vedem ce părere ai când o să te ia rușii de cur. Să vedem dacă și atunci ai să fi la fel de durinpulist.