Ultima Lacrima

…pe care am gustat-o era acum un pic mai mult de un an. Si posibil sa ramana ultima.

Din investigatia celor de la Jurnalul National ( nu stiam ca mai exista astia ) se pare ca Murfatlar, companie aflata acum in insolventa, a mutat productia de “Lacrima lui Ovidiu” in Spania la  Bodegas Vinival SA din Chivo, Valencia.

Vin romanesc produs în Spania. Ma cam enerveaza ideea. Au spaniolii vinuri bune, de vre-o luna drojdesc cate-un fund de pahar de la o sticla luata de la ei, dar nici alea romanesti nu-s rele si e frustrant sa vezi ca unul din putinele branduri pe care l-il puteai baga sub nas, la modul – “uite, bah, cum se face vin fortifiat, prostilor” nu se mai prodice in Romania. Meh.

Interesant e ca dupa ce am cumparat eu , se plangea frate-meu ca nu mai gaseste vin d-asta pe piata. Nici eu nu am mai vazut prin hypermarketuri. Dar am vazut in magazine de vinuri.

Nu stiu daca  ala de l-am baut atunci era facut tot in Spania caci, cum spuneam , parea ca are alt gust decat anteriorul, dar una peste alta, n-a fost rau , indiferent unde o fi produs, chiar daca aia de la Jurnal zic ca e “o poşircă “.

In fine, cum Murfatlar se afla in insolventa si a fost pusa sub acuzare de DNA pentru evaziune (  nu inteleg de ce se ocupa DNA-ul de evaziune, chiar nu mai exista alte organe de investigatii penale in Romania ?)  – posibil ca aia sa fi ramas ultima lacrima pe care am beut-o .

Daca stiti de unde as  putea sa cumpar ceva lacrima de 12 ani , preferabil din loturi mai vechi, sunt deschis la sugestii. Presimt ca chestia asta va sa devina o amintire fina.

Pacat.

ovidiu
ovidiu
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Marius marius
Marius marius
6 years ago

Salut, am Eu o sticla din 18/01/02

trackback
5 years ago

[…] La creme de la creme erau două sticle, una de Lacrima lu’ Ovidiu, din care a rămas doar numele și care acum e o poșircă spaniolă. […]