Un pas în viitor și pentru bietul de mine

Lumea din jurul meu deja cumpără pamperși de la eMag și-i comandă la țară, iar eu tot cu coșul prin hipermarket mă învârt.

M-am enervat și am tot zis să încerc drive through-ul celor de la Cora. Ceea ce am și făcut ieri.

Am sperat să fie ceva de rău, să nu mă mai întorc acolo vreodata 🙂 .

Nu prea.
image

++ Făcut lista pe calculator cu search și tot ce trebuie.

— Nu poți cumpăra produse congelate și alte chestii hiperperisabile. Cumva de înțeles. Ehm, asta e. Suntem consumatori de fish-fingers, adică copiii, așa că vom vedea, cu asta.

++ Platit cu cardul.Poți plăti cu numerar la ridicare.

++ Stabilit ora de ridicare

++ Mers cu mașina și așteptat 3 minute.

++ Au venit băieții cu liza încărcată de produse, nu aveau unul, cică înlocuiesc cu un produs similar sau mai scump ( dacă e mai scump , plătesc ei diferența) iar dacă nu îl vrei , il  iau înapoi. Nu știu cum ar returna diferența de bani din moment ce aveam deja comanda plătită, dar nu stau să mă împiedic în detalii d-ăstea acum. L-am luat și gata.

++M-au întrebat dacă vreau să verific produsele. La dracu, nu! Așa anulez toată viteza cumpărăturilor. E un coș de 100 și ceva de lei. Dacă e ceva greșit nu mă mai întorc acolo și gata, e responsabilitatea lor, nu a mea.

++ Costuri de operațiune 0. Daca vrei livrare acasă, în București costă 15 lei, maxim 200 kilograme, maxim 100l de lichide.

++ Nu am plătit pungile de hârtie. De obicei eu cumpăr sacoșe de rafie. 3 lei și jumătate în plus la una din două sesiuni de cumpărături. Au pus destule pungi să nu se rupă.

Acum concluzia.

Automatic pay-ul de la Auchan pălește în fața facilității Cora.

Mă, ăștia nu au diversitatea și toate produsele ălora de la Auchan în oferta online. True that. Dar e mult, mult mai comod. Deschid pagina, văd că lipsește ceva prin casă – pun acolo. Pun , pun , până nu se mai poate supraviețui, când închid lista, plătesc și merg de le ridic.

What do you say about this shit, huh ?

Nu sunt vreun fan Cora sau alt magazin și nu mă plătește nimeni să-i laud. De fapt , caut alternative și la alte  hipermarketuri. Știu că au și Carrefour ceva de genul, cu doua problemuțe.

Una: Nu poți ridica singur produsele. Nu se potrivește zgârceniei mele , dar în anumite situații poate fi mai ieftin să plătesc curierul. Nu am mereu timpul pe care mi-l doresc.

A doua: Îți trebuie un planning mai avansat. Nu poți să cumperi de azi pentru azi. Livrarea e cu 1 două zile în devans. Pe poza mea zice sâmbătă , dar asta-i pe motiv de 1 Decembrie.

carrefour-online

Cu chestia asta , Cora devine un fel de avantaj real-estate.

Gen , cumpăr apartament , în ce zonă ziceați că vindeți?

La doua minute de Cora .

Ma excit! Ma excit !

Glumesc,  magazinele pe care le știu nu-s în zone așa atractive , dar  nu contează asta.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments