Mai ușor cu gunoiul sub preș, domnu’ Arafat

Am distribuit  pe facebook informația din linkul ăsta doar pentru că, sintetic vorbind, e corectă.

 

 

 

Arafat  face însă abstracție de o chestie foarte tare când latra despre antivaxxeri și oameni care mor. Iar în locul statului aș merge pe burtă.

Altfel, dacă  nea ăsta mi-ar duhni vrăjeala asta spartă în față, din poziția pe care o ocupă acum,  m-aș abține de la a-i trage o flegmă doar pentru că undeva mai la începutul carierei lui  a făcut o chestie tare care este SMURD. Probabil trebuia să fi rămas la aia, dar aia e , toți ne lichelizăm în timp.

Până una alta,  vaccinul ”Vaccin tetravalent diftero-tetano-pertussis acelular-poliomielitic ( DTPa-VPI)/vaccinul polio inactivat (VPI)” din schema națională de vaccinare nu  se găsește, conform spuselor medicului de familie și nu de azi de ieri. În ceea ce mă privește pot fi numit anti-vaxxer că am amânat vaccinarea cu un an , ”că mai așteptăm”, ”că pula mea”. Da, rușine să-mi fie, trebuia să caut dracului în farmacie, trebuie să se găsească ceva echivalent anti -polio , anti-tetanos si ani-difterie, dacă nu o fi chiar ăsta tetravalent. Dar zici că să nu chinui copilul cu injecții multiple , că poate-poate.

Nu sunt încă destui anti-vaxxeri încât lipsa vaccinurilor să treacă nevăzută, așa că mi se pare imbecil să te plângi că nu se vaccinează lumea cât tu le dai pula în brațe.

Sictir!

Sursa foto.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
6 years ago

[…] timp   apar focare epidemice de rujeola, Arafat bagă gunoiul sub preș și arată cu degetul către antivaxxeri, dar între timp lumea s-a cam prins că nu sunt […]