Finalul cu OnTopGSM

Adică cu schimbatul bateriei. 

Mă,  au pus rahatul ăla de baterie care arăta 50% și nu încărca.  Mă întreba un prieten ca de ce nu m-am dus la service Sony. Puteam să merg la aia la Vodafone, Arsis se numesc. Data trecută am dat 600 de lei dar mi-au dat alt telefon refurbished după ce am spart display-ul. Știu că altul și că refurbished că erau vreo două manele pe el când mi l-au dat. 

Ceva mai clasic decât Guță,  Azur cu “De-ar crește via pe casă”  și “Mona”, nu știu dacă la spirt se referă,  dar le am și acum, melodiile. 

Și Generic cu “Laura”, uitasem de petarda aia de 🎶.  Pe aia am șters-o că pe consoarta o cheamă altfel,  lol. 

In fine,  treaba e că nu îmi place să las telefonul meu cu date la unii pe mâna.  Așa,  ăștia schimba iute pac -pac.  Doar că nu  a mers. Au zis ei ca o fi vina mea,că telefonul, că softul, că.  

Le-am zis eu să lase prostiile și dacă nu le iese să pună bateria aia veche la loc, au zis că pun, dar să le las rabla. 

Mmmokey, fix ce voiam să evit. Scos  cardul de memorie ( de asta nu vreau iPhone sau telefoane fără card) ,  resetat soft-ul și predat. Plm, am pierdut o grămadă de ălea,  dar așa e viața. 

Iar acum am tot bateria aia veche și tine mai mult după ce am resetat telefonul. 

Au fost măcar corecți și mi-au dat banii înapoi. Am să îmi comand baterie de pe Amazon și am să mi-o montez singur, ce altceva. Și am să îmi iau probabil alt telefon, carele o sa caut unul la care pot schimba bateria. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Manowar
6 years ago

Ma, da’ chiar, ce plm de telefon iti poti cumpara in ziua de azi la care poti sa schimbi bateria asa, mai ca pe vremuri (i.e fara masterat in fizica nucleara)?

Din ce-am inteles, si carnatii de la Samsung au trecut pe baterie “sudata”.

Cam de cacat ideea asta a animalelor cu “te obligam noi sa schimbi telefonul si daca nu vrei”. Parca-parca nu-l apreciez.

P.S Nu ca eu as fi intr-o pozitie mai buna. Nexus 6P, cand se duce bateria cre’ ca pot sa-l arunc.

Mikimoto
Mikimoto
6 years ago

Poate sunt eu mai paranoic asa, dar cred ca poanta cu bateria urmareste doar ca efect secundar “product obsolence”… Adica, tu dai “turn off” la telefon, dar aia e doar o functie software care “taie” ecranul si ceva blincanit de leduri. Fratili cel mare continua sa primeasca informatii, poate mai abitir. Daca tragi afara bateria, parca altfel se scrie – sau mai degraba nu se scrie – istoria.

Catalinx
Admin
Reply to  Mikimoto
6 years ago

Din pacate am ramas putin in urma cu tehnologia telefoanelor ca sa pot spune intr-un fel sau altul. Ceva functii de baza stiu sigur ca raman active si cand scoti bateria, ca ramaneau si la alea pre-smartfone, insa la alea nu ramaneau destule functii cat sa trimita date. Bine era mult mai complicat atunci sa trimiti date, decat acum. Ce pot sa spun pe tema e ca da, pe vremea cand o ardeam underground, adica atunci cand d-abia apareau telefoanele cu camera cand aveam ceva important de discutat in consiliul prietenesc de strategie si planificare , telefoanele erau off, cu… Read more »