Două electorale

N-am pretenții, nici așteptări cu cine să fi votat nimeni, de aia n-ați văzut îndemnuri, nici concluzii sau supărări că de ce . Nici n-am votat, din motive personale , nelegate de oferta politică sau ceva, să zicem că am fost plecat, sau la un grătar, că era cald și nu știu ce. Prin urmare, nu-s calificat să fac aprecieri cu privire de vai că cine a câștigat, cine a pierdut, de ce nu au votat oamenii , uite mai jos că au votat.


Una locală, nu contează de unde, știu eu. Mai multe voturi decât alegători pe liste- #așada.
Explicațiile în linii simple sunt în câteva cuvinte: flotanți și diaspoerni veniți să voteze.

Asta-i tot.

A doua și mai amuzantă, pe care am văzut-o, e asta. Partidul ( de buzunar, aș aprecia eu, al ) lui Cioloș și-a pierdut reperul. Și, ca orice lider care a pierdut, are un discurs de pierdere în care prezintă justificări și-și caută scuze. Asta e cea mai tare. Discursul anterior de mai bine de un deceniu a fost că nu ies la vot ăia care în mod normal i-ar vota pe ei, ăștia noi – că USR, că REPER, că cine mai sunt, dar că ies la vot doar boșorogii și îndoctrinații hârșiți care votează PSDNL. Acuma, cu o prezență la vot de în jur de 50% din alegători, brusc e prea mult, era bine să fie mai mică. Păi, ce-ai făcut , mă, nene, mă? În afară de fragmentarea bazinului pro-USR , că aia e clară, ăia au rămas partid de 15% – aveau șanse de spre 20%. Cioloș tot cu onoarea nereperată. Cum ar veni, ăștia care or fi venit la vot în PLUS ( vezi ce-am făcut aici?) acuma, tot ”anti modernizare sunt”? Zic asta că el visează că face parte din mișcarea pentru modernizare. Face parte o pulă.

„Sunt multe decizii din trecut care ne-au adus aici, orgolii, semnale prost înțelese.”

Citatul de mai sus > Da, sunt, ale lui toate.

Apoi remarca asta de inchidere >

Eu îmi voi lua un timp de reflecție asumându-mi neîndeplinirea unui obiectiv ambițios.

>ar trebui să însemne că merge el acăsucă la familia lui , caută un loc de muncă, și lasă un pic ( ideal vreo 20 de ani) politica și pentru alții, însă nu cred că va fi așa, ci va căuta să se vâre în altă combinație, mai exact ,cred că va merge la userei și le va băga una din aia gen – vedeți, bă, că fără mine nu treceți de 15%. Hai, mai faceți-mă șeful vostru o dată, vă mai dau o șansă și niște procente. Sau la alții, care-or fi mai fraieri și l-or băga în seamă, că are #capitalpolitic.
#Lastrung, #lașaibă!

4.5 4 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Sorry
Sorry
9 days ago

Am vrut să dau 5 stele, dar s-a blocat ceva și nu a ieșit. 🙁 #Lastrung, #lașaibă! Superb! 😄

Catalinx
Catalinx
Reply to  Sorry
9 days ago

E ok, nu-s plătit în funcție de aprecieri, e doar o curiozitate personală.