Cultură americană: Cu băutură în piscină

În Europa , prin cele mai multe locuri cu piscine se numește că bei o băutură “la piscină”, in engleză “by the pool” si cam ăsta e standardul comun acceptat . Sunt locui unde e voie cu băutură în apă, mai ales piscine private , sau petreceri la piscină, dar în general e no-no și înainte să faci asta , bunul simț zice să intrebi dacă ai voie și să ți se spună că nu , du-te în pula mea de țăran coclit, intri cu băutura in piscină, nu cumva vrei să te și piși? Că de acolo ii vine și numele.

La ăștia la hotel americanii sunt teleghidați, paharu-n mână, paiul in bot și se găsesc rudă in piscină, nu există să socializeze pe mal și să înoate in piscină.

Nope. Stau acolo cu apă la piept sau la cur și sug din paie pe ritm de samba, bamba, sau mamba.

Nu știu ce să înțeleg din asta, o tratez ca pe o diferență culturală și mă bucur de peisaj, porcii dracului.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
1 month ago

Da’ ce e rau la bautura in piscina?

Nu vad nimic gresit. Mi se pare logic sa vb in piscina, ca de socializat pe uscat pot oriunde.

Nu stiu daca e genul de piscina aia de inot, din poze pare apa de 1m, ce sa inoti acolo?

De altfel, mi se pare mie sau e un bar fix in mijlocul pisicinei? Nu-mi zice ca e facut sa te bagi in apa, iei bautura, inoti caineste cu ea si apoi iesi iar sa o bei pe sezlong.

Stropic
Stropic
Reply to  Catalinx
1 month ago

Mai nu stiu cum sa zic, stai deja intr-o supa de diversi oameni in posibil diverse grade de igiena.

Ce crezi ca iti face o bautura scapata in apa? O sa fie absorbita de filtru si aia e. Apa e mica sa mergi in picioare in ea, sunt doar adulti, doar nu au toti parkinson sa scape mereu.

Fery
Fery
Reply to  Stropic
1 month ago

Nu-i nimic gresit pana nu spargi un pahar in piscina, dupa care trebe s-o golesti toata sa cauti cioburile, inainte sa bagi in spital turistii.

Stropic
Stropic
Reply to  Fery
1 month ago

Il poti sparge doar de marginea piscinei, in apa nu se sparge daca il scapi. Cazuri mai rare, unde mai pui ca posibil sa se mute pe plastic unele hoteluri.

Fery
Fery
Reply to  Stropic
1 month ago

bravo, marginea piscinei. that’s not the point, ideea e ca daca exista vreun pahar spart prin zona, ai dat-o de gard, trebe sa golesti apa si sa cauti cioburi. daca le faci pahare din plastic, nu vad problema.

@catalin

acuma avem eticheta si de mers la plaja, si de ne-/baut in piscina, e vacanta, mai las-o-n pula calului ca nu e ca si cum s-au pisat aia in apa cristalina a izvorului de munte. tot in supa de tigani ai stat pana la urma. all hail chlorine.