Restaurant din Helmsdale. Am făcut rezervare cu vreo două ore înainte să ajungem acolo, duminică, pentru că avea doar câteva mese.
Restaurantul voia să vândă pește, însă doar soția a comandat somon și i-a plăcut. Și un copil inele de calamar.


Eu mi-am luat un burger care a fost OK, mai OK decât la Burger King, dacă asta înseamnă ceva, dar doar atât, poate cu completarea că porția de cartofi cu care a venit au fost OK.


Copilul cu vita și-a comandat vită și i-a plăcut.
Ce aveau bun însă, prăjituri.
Cheescake făcut în casă și ceva înghețată locală – simțeai gust de lapte proaspăt în ea.


Chelnerul, un domn turc care ne povestea despre ce mișto e facultatea la Glasgow, că e gratis, spre deosebire de în Anglia. Fiul lui mergea acolo să studieze inginerie chimică. O lume mică. Chi mică. Poze cu fi-său nu am. Nici cu facultatea din Glasgow.
Mamă câte au pus lângă somonul ăla! Mai lipseau niște murături și era toată lumea fericită. Arată că o farfurie de fel principal de la all inclusive unde și-a pus omul puțin din ce ii place
Erau bune niște murături, da :).
Ce e important e că somonul era delicios.
La garnituri ăștia ( în general, nu doar restaurantul ăla) nu sunt chiar așa pricepuți, că nu e Franța.
Tehnic au si muraturi, adica castraveti murati si sfecla murata…mergeau niste gogonele si o mamaliga 😀
porția de cartofi cu care a venit au fost OK d-aia ba nu va ajuta dumnezeu si maica domnului. Vezi cartofii aia si te gandesti “sunt ok”. In UK e ilegal, aparent, sa ai cartofii prajiti crocanti. Si taiati mai uman in plm, nu modu asta “l-a taiat unu care nu stie cu bucataria, e nou, iertati-l”. Nici macar otetu ala nu ii salveaza*. *mereu in liverpool bag cel putin o data fish&chips cu abominațiunea asta de cartofi si chiar imi place otetu ala peste ei. La modu ca m-am bucurat cand am gasit genu ala de otet si la… Read more »
meh, mie nu prea îmi plac cartofii subțiri și crocanți, ca de McDonalds / pă americăneală.
Gen de loc. Nici nu mă omor cu cartofii prăjiți, cu siguranță nu cu oțet din ăla.
Când îi fac eu acasă, îi țin un pic în soluție de sare și usturoi.