Ascultati-ma ce va spun, daca ajungeti vreodata in tara asta. E a cincea oara, daca e sa ii cred pe aia de la vama, cand sunt aici si nu m-am invatat minte.
Evreii fac vinuri bune. Dar rosii. Si doar de asta au habar. Daca iti trece prin cap sa bei un vin alb la un peste, la un crevete, un inel de calamar sau altceva, uita de asta. De vin alb, ca de gatit gatesc bine astia.
Dar orice vin alb am baut (cam in fiecare zi de cand sunt aici, dar si datile trecute ) e posirca. Fie ca e de al lor, fie ca era italian, sau frantuzesc, sau german. Numa’ rebuturi am baut, zau pe rosu. Ca rosu e bun. Dar astia nu au nici cea mai vaga idee despre cum trebuie sa fieun vin alb bun. Nici ca seci, nici ca dulci, nici ca fresh. Nimic. Oridecare ti-ar placea ajungi sa bei vin de buturuga. Zici ca e facut din frunze.
Asta din poza, alta poveste. Nu prea merge el cu creveti, da’ ce sa faci, n-ai ce sa faci, viata e grea la astia in tara, tre’ sa-i intelegi. Tinand cont ca fac vin in desert tot e de bine.