Vodafone insista

Eu i-am lasat pe astia si sunt fericit cu noul provider; nu chiar, da’ merge, momentan.

Dar ei nu ma lasa pe mine. Bai, cat am fost la ei m-au spamat o singura data cu un apel publicitar, dupa care am sunat la relatii clienti si le-am spus sa-si bage mintile in cap. Nu stiu ce au facut, dar nu m-au mai deranjat. Aveam si abonament corporate atunci, pe numarul asta, altfel vorbeam cu ei, altfel ascultau si ei.

Plm, presupun ca dupa ce am plecat de la ei au dat si ei dump la datele mele in galeata pentru spam, ca asa se face corect si cinstit.

Si m-a sunat aseara numarul 808. M-am enervat, credeam ca e spam de la orange, na. Dar nu.

Era sam de la Vodafone, ca daca vreau sa imi configurez un ton de apel cu “Cine m-a facut om mare” – o manea, nu conteaza.  Ca daca vreau sa apas nu stiu ce taste.  Aveam treaba si n-am stat de ei, ca trebuia sa apas. Sa vad cum imi luau banii sau ce erori le trigaruiam in system . Plm, deci ei inca nu stiu ca eu am plecat de la ei. Sau poate nu le pasa.  Cred ca exista incadrare legala pentru ce fac ei si cred ca pot sa ii reclam inca o data, dar am treaba zilele astea.

Mai jos proba, ca nu ma tin de barfe nefondate pe aici.

 

5 Replies to “Vodafone insista”

  1. Nu stiu daca e in android, sau asa e softul modificat de la Asus, dar in Settings>> Call Settings e o sectiune de Other Call Settings, iar acolo e un alt meniu de Auto Call Recording; pun acolo niste bife si aia e. La telefonul anterior am avut o aplicatie “Call Recorder nustiucum” si nu am mai gasit-o dupa un reset. Tot ce am gasit pe urma erau niste mizerii infecte si nu recomand nimic, ca nu am ce. Cu asta parca l-am luat pe dumnezeu de picior. Si moca, si fara reclame si fara setari tampite.

  2. eu zic ca te toarna careva ca esti in cautarea unui telefon nou si dupa manea ( “Cine m-a facut om mare”) pare a fi din familie :p

  3. multumesc. am cautat si eu ceva in genul si nu am gasit nimic. in androidul de la huawey nu e optiunea asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.