Viata in tara de la capatul lumii: Episodul MMCDXXXIXIXIXIXPLM

Vreau sa-mi fac un birou.  Pe comanda ca vreau niste chichite. Nu eu, un nene, recomandat de niste amici.

Am facut schita. Nu radeti, ca nu-s bolnav de sindromul Down, asa desenez eu. Am studiat desen tehnic la Politehnica cu doamna Ermina Țapu,  da’ sa stiti ca nu-i vinovata cu nimic femeia. Am studiat si un pic de CAD, da’ Paint e mai bun. Schitele le fac publice si open source, lol :).

 

Tot ce vreau mai deosebit se vede in prima poza.  Priza aia integrata multimedia.  Nu numai ca in Romania nu gasesc ce vreau, dar ce gasesc , adica nu chiar ce vreau costa cat 1 rinichi si jumatate. Sau 3.

Desigur, gasesc pe amazon.co.uk fix ce vreau la un pret de mizerie.  Chiar 2 variante de fix ce vreau :). Dar prizele-s cu volan pe dreapta  si nu trimit aia in Romania. Ca de ce pula mea ar face-o. Mno. Si e un pic cam tarziu sa imi iau de pe aliexpress, unde origineaza toate cacaturile astea.

 

Chiar acum mi-a trecut prin cap sa-mi fac o fabrica de prize multimedia incastrabile in birou :D.

P.S. Asa arata o schema mai inteligibiloasa.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
GM
GM
6 years ago

Poti sa folosesti sistemul modular Legrand. Nu stiu pret, dar poate scapi cu doar un rinichi…

GM
GM
6 years ago

Update: Nu scapi, priza Hdmi este cea mai scumpa, dar poti folosi https://www.tme.eu/ro/details/cp30116/conectori-euro-hdmi/cliff/
Pe un obturator. La fel si pentru VGA care este de asemena scump.

Webby
6 years ago

Pentru ce ai pus grila de ventilatie acolo? Un pc, ceva?

Webby
Reply to  Catalinx
6 years ago

Ce vrei tu face galagie mare, te-ar deranja chiar daca l-ai ascunde intr-o debara., plus ca e cam overkill pentru ce vrei tu.

Migu
Migu
6 years ago

Salut, Cauta Legrand Pop-up. cu tot cu accesorii e cam 200 de lei una cu 4M adica 2 prize normale sau o priza+ 2 sloturi ethernet.

Webby
6 years ago

Nu ai ce sa faci cu zgomotul la server pentru ca urla si ventilatoarele interne, care nu sunt putine, si hard discurile. Singura sansa e sa il inchizi pe ala intr-o debara, o camera tehnica daca ai asa ceva la casa, sau in alt loc unde sa nu deranjeze zgomotul. In rest bafta la ce ai nevoie sa faci cu el. 😉

Catalinx
Catalinx
Reply to  Webby
6 years ago

Ma, eu am o problema cu inchisu’ in camera tehnica, debara, astea. Am doua debarale, as putea sa descongestionez una ( prostii- asta visez eu, ma da sotia afara din apartament calare pe server, probabil :), ma trimite direct la colocare cu el ), dar problema reala e cutie inchisa in spatiu mic. Eu mai stau plecat si nu incerc sa dau foc la casa. Aici e macar intr-o camera cu nume de birou, am sa pun niste ventilatoare, va fi partial deschis si cred ca am sa pun la aparatul conditionat o priza controlabila din wireless, sau macar cu… Read more »

Webby
6 years ago

Mã, exact la colocare voiam sa te trimit si eu, dar mi-am inchipuit ca o sa te trimita nevasta. In rest ce sa zic, ai pericol de incendiu daca il inchizi in debara dar nu ai daca il pui intr-o mobila de lemn? Multa bafta atunci. Varianta de desktop am facut-o eu si e absolut ok. A costat ceva, insa a meritat efortul.

Webby
6 years ago

Colorarea e minim 700 de euro pe an

Ma referam la colocare. 😀

Catalinx
Catalinx
Reply to  Webby
6 years ago

Și eu 🙂 . Telefonul e de vină , nu știu ce scrie ♿.

Webby
Reply to  Catalinx
6 years ago

Mno, pai daca i-ai spart ecranul 😉

trackback
6 years ago

[…] Legat de articolul cu biroul. […]