Uber XX.II.XVIII

Am luat un Uber de la restaurant acasă. O Octavia Break. Șoferul e înalt și și-a tras scaunul în spate . Iar eu, în spatele lui, am mai puțin loc decât în avion la low cost; genunchi în gură. Nu înțeleg cum, că Octavia e mare iar eu nu.

Are scaunul lăsat mult pe spate iar el stă aplecat pe volan.

Băi, și eu îmi aplec scaunul pe spate . Dar stau așa răjghinat pe el că îmi place. De ce dracu îți lași scaunul pe spate dacă stai grămadă pe volan?

*Eu nu-i dau rating prost doar pentru că un taxi e tot de căcat comparabil cu Uberii, da’ plm, idioți. Nu-i dau rating deloc, că 5 stele nu merită.

Send to Kindle

2 Replies to “Uber XX.II.XVIII”

 1. Pentru ca traiesc ancorat in realitate. In masina mirosea frumos, era curat, centurile de siguranta functionau (da, e o chestie tare, la taxiurile din Bucuresti) sotia, in dreapta mea, avea destul loc. Masina a venit in 3 minute. Iar daca venea un tip cu o masina compacta tot atata spatiu aveam fara sa traga scaunul in spate. Sa zicem, un Logan cu un sofer de 1.75-1.80.

  Cu o seara inainte am iesit cu doi amici Israelieni care voiau sa si ajunga la hotel. Ploua cu gheata . Am iesit din centrul vechi la pasaj la Sf. Gheorghe, era un singur taxi oprit pe partea cu centrul vechi. Soferul fuma, cu motorul oprit si cu geaca pe el. Deci probabil in masina la fel de frig ca afara. Ii spun care e planul:
  -Mdaaa, va iau 60 de lei.
  M-am uitat la el stramb si cica:
  -Tu nu vezi ce vreme e afara? asa, batjocoritor – erau evreii albastri.
  I-am spus ca ne ia pula in dinti merg cu uber, am traversat pasajul , am chemat un masina, a venit in 1 minut si m-a costat 20 de lei.
  Cand ai termenii astia de comparatie parca atata lucru nu e de o stea si nici nu-mi vine sa-mi bat joc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.