Ultrascurt: Nu mai muncă

Ceva în neregulă se întâmplă cu cererea pe piața muncii în meseria mea, dar nu știu să spun ce.

Însă cu siguranță nu e a bună când mă suna AGENTUL DE ASIGURĂRI să mă întrebe dacă poate să-i dea mailul meu unui alt tip pentru care face asigurări și care tip are nevoie de ceva contractori SAP pentru nu știu ce proiect. Că el cunoaște fix trei oameni care se ocupă cu treaba asta și că să ne pună în legătură.

Nu zic nu, foarte bine, mulțumesc frumos, dar nu înțeleg cum se întâmplă chestia. Nenea cu pricina are nevoie de niște oameni și-l sună pe M.

-Salut M., ce mai faci? Bine? Bravo.  Bai, am și eu nevoie de-o asigurare de sănatate, te mai ocupi?

-Da, sigur.

-Si dacă tot suntem la capitolul asigurari nu știi cumva vreun contractor  care lucrează pe SAP și-și caută de lucru? Sau, ceva?

-Ba da, mai știu fix  doi, stai să-i sun.

WTF?

P.S.: Următorul care îmi atrage atenția că ”nu mai” se scrie împreunat să iasă afară. 

5 Replies to “Ultrascurt: Nu mai muncă”

  1. Oamenii din asigurări sunt foarte…connected? La ei vin oameni din toate domeniile posibile și imposibile, cred că știu ăștia de la gunoieri și chelneri, până la judecători, polițai și alte categorii ceva mai bine plasate.

  2. Apropo de iesit afara, am asistat odata la o scena in care patronul unei firme urla la angajati, totalmente gratuit evident, ca ii da afara. Astia, de afara de la tigara, ii raspundeau la misto ” Da’ unde vrei mbah sa ne mai dai afara, nu vezi ca suntem afara deja? “. Deci da, iesisera singuri. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.