Cand dreptul la protest e pe banii mei.

Ati sunat la compania Tarom…

Asta aud de ieri la telefon, de cand tot sun sa rezolv cumva faptul ca mi-au annulliert le flight в Paris. Asta  pana acum 2 minute,  cand  li se futut de tot sandramaua si nu mai ajung nici pana la robot, fute-le-as robotii in muie.

Aha, motive operationale: Greva, coaie. Ca m-am uitat pe net. Iar nu au aia pofta de munca, futu-i sub limba de lepre. Mai mult o ard in greve astia decat la munca. Cacat, zici ca sa mergi cu Fraier France cand mergi in Paris, deh.

Ok, sun la numarul din Franta, stau un pic pe hold, ma intreaba daca vreau engleza, vreau, cum pula mea sa nu?  Cica sa apas 9. Apas.

– Nous n’avons pas reconu votre choix.

Bine, ma. Hai in franceza atunci. Apasati 2 daca vreti sa modificati zborul.

Apas.  Imi inchide. De 4 ori.

Pana la urma am reusit sa vorbesc la Tarom si m-au mutat doua ore mai acana.

 

 

3 Replies to “Cand dreptul la protest e pe banii mei.”

  1. Baaaa, dacă și AirFrance e companie țigănească . Cu cine dracu sa zbor la Paris, că ăștia au cea mai bună oră și zbor direct

  2. air france e foarte tiganeasca. Cateodata ma gandesc ca aia de la tarom au invatat meserie de la francezi, de aia fac lucrurile asa prost. Bine, asta e in general valabil, cu cat stai mai mult in franta, cu atat vezi ca romanii au preluat ca niste cretini absolut toate tampeniile din contabilitate si administratie (si nu numai) de la retarzii astia – pana si pro-rata la tva vine de aici, sa ma fut in ei de genii carpatice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.