Spotify și Soundfreaq

Folosesc Șoptify asta de vreo lună, mi-a zis Livache de el.

Varianta free, desigur. Nu am activat nici măcar trial-ul, că nu am de gând să le dau bani pe muzică, deci nu vreau să mă amăgesc .

Câteva cuvinte despre el, așa free cum e. E ca un fel de radio tematic, dar cu muzică de calitate mai bună, o dată pentru că o alegi singur ( oarecum) și altă dată că streamingul e mai bun decât emisia radio, kbps.

L-am folosit să ruleze chestii prin Bluetooth în mașină și calitatea e comparabilă sau un pic mai bună decât aia de la melodiile furate de pe YouTube. Comparabil, sau un pic mai low decât Soundcloud. Sigur, varianta cu plată promite semnificativ mai mult, da’ tre’ să îmi iau Mercedes pentru asta. S-Klasse, probabil. Ăla e un pic mai scump decât abonamentul la Spotify, ca să îmi permit diferența.

De ce ziceam mai sus “oarecum”?

Că nu poți să alegi o melodie anume.

Pentru asta tre’ să plătești premium.

Da’ poți să îl pui pe Guță, sau ceilalți monștri sacri, să meargă pe shuffle in boxă și merg, întrerupți uneori de publicitate.

Mă enervează că publicitatea e video chiar și când fac casting audio și nu mă uit la telefon. Deci îmi consumă bandă, uneori din 3/4G , că nu sunt mereu pe wireless. Asta-i stupid.

Legat de ce muzică au în data de baze ?

Au. Cam toți internaționalii mai mult sau mai puțin cunoscuți, chiar și pe mondialii gen Guță, Ștefan de la Bărbulești, sau anonimi total precum Anda Călugareanu și Minisong.

Sau Milla Jovovich.

Sigur, nu am găsit Rudărel și Marul din Chitila, dar mă descurc și cu alte manele.

Playerul de Bluetooth.

Am găsit în camera de hotel ( am zis de anul trecut că devin populare ) cutiuța asta de la Soundfreaq. E cam așa , 15x15x5cm și se alimentează din priză nu e cu baterii.

Are butoane touch with e ușor de împerecheat ca mai toate de azi.

Calitatea e mainstream. O să vedeți în viitor de ce zic asta.

Comparabil cu sistemul de sunet din rablă.

Se aude cam așa.

De pe Spotify.

De pe MP3 player ( ripuite din YouTube)

Poate telefonul nu e cel mai bun device de înregistrat și măsurat calitate. Cu siguranță nu cu replay pe telefon. Se aude un pic mai bine in realitate , dar nu știu cum să redau asta.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Fery
Fery
5 years ago

burmester e pe teava

Catalinx
Catalinx
Reply to  Fery
5 years ago

Chiaburule!

Manowar
5 years ago

De curiozitate, de ce nu bagi pur si simplu un cd sau un usb cu mp3? (Nu stiu de care ai pe masina).

Eu cam aia tin pe rabla (pe vauxhall aveam ceva cd inainte). Iar daca ma satur de ele, ceva post de radio.

Intreb ca eu chiar nu inteleg treaba cu spotify.

buntzi
buntzi
5 years ago

Sau orice MP3 player prin Aux IN. E chiar așa de vechi head unitul de pe mașina ta de nu are nici un fel de input? Greu de crezut, că zici că ai BT, deci ar trebui să aibă și dibăcii de-alelalte.
Șef, zi și tu cum se dă quote aici la tine. Am văzut că tu poți, înțeleg că noi restul nu?

Moroi Paul
Moroi Paul
5 years ago

Pentru 5 euro cat e la noi in Romania mi se pare pomana curata cand mai toate tarile platesc 9.99 si unele chiar si 14.99.
Dupa mai bine de 3 ani de utilizare Spotify a devenit ceva “by default” pentru mine, ca abonamentul la internet. Din fericire Netflix nu si-a facut inca loc pe aici.

Alin
Reply to  Moroi Paul
5 years ago

Netflix e pe aici… https://www.netflix.com/ro/.

buntzi
buntzi
5 years ago

quote e exact ca pe opencube

Atâta era de ajuns șef 😉

buntzi
buntzi
5 years ago

Nu am CD/DVD pe unitatea asta. Folosesc un telefon vechi ca MP3 Player, pe Bluetooth, ca nu imi plac cablurile. Pot sa pun stick USB, MP3 player pe AUX IN, dar cine dracu’ mai are asa ceva? Am si eu si sotia, fiecare manelele lui, pe telefon. Ne conectam cu telefoanele si ne punem manelele. Hai mă, cât e un stick usb de 64Gb? Și la preț, dar și la dimensiune. Am văzut stick-uri cât o unghie dă-le naibii. Iar în 64 Gb bagi muzică destulă. Shuffle all și aia e. A doua chestie ar fi, cum conectați ambele telefoane… Read more »

Malin
5 years ago

Publicitatea de pe Spotify o blochezi usor la nivel de DNS cu un hosts file custom: https://pastebin.com/raw/TxdKt3xY (pentru Windows inlocuieste 0.0.0.0 cu 127.0.0.1) si e ca si cum ai avea premium. Fara reclame ?