Ultra Scurt: De ce vreți, mă, să tai copaci?!

Tre’ să îmi fac cheltuielile și să pontez orele către stăpânire și să plec la bordeiul meu de la taranoaia.

Tre’ să fac asta la București acum . Și softul ălora nu vrea facturi mai mari de 1.5 MB.

Iar ăia de la Tarom, da, generează un căcat de factura de o pagină , în PDF, pe 2MB , rezoluție super high și tot ce trebuie. #Valoare.

Cea mai ieftină opțiune pentru mine fi s-o printez , s-o scanez și s-o salvez . 1 minut și-o foaie consumată.

8 Replies to “Ultra Scurt: De ce vreți, mă, să tai copaci?!”

 1. Foxit Phantom are pdf optimizer dar vad ca folosesti Adobe, trebuie sa aiba si ala ceva de genul. Sau poti folosi ceva online pdf compressor. Dar daca e mai mult poze decat text cel mai mici si repede le faci cu Sniping tool. Deschizi pdful, faci printscreens la fiecare pagina cu Sniping tool al windowsului si apoi printscreenurile alea le bagi intr-un nou pdf. Save.

 2. cred e o optiune sa print to file…de acolo poti alege calitatea si astfel iti reduce dimensinea. nu cred ca dureaza mai mult ca printatul fizic.

  bine, daca ai o versiune mai noua de adobe, poti sa intri in pdf optimizer, si sa reduci de acolo dimensiunea, dar cum nu e asa mare diferenta, cred ca e mai rapid din print to file. 🙂

 3. Mersi ca mi-ai amintit de pontat! Also, vezi ca te doxxezi singur cu address bar-ul ala…

 4. @Stropic: In Save as PDF am optiunile astea.
  Cre’ ca tu ai Adobe de la corporatie, ca eu daca dau click pe Optimize PDF ma duce aici, adica sa platesc 15 euro pe luna pentru ceva licenta extinsa. Merci!

 5. @0040: Oricare din optiunile alea dureaza mai mult de 1 minut, cat mi-a luat sa: apas Ctrl+P si sa astept 20 de secunde sa iasa foaia din imprimanta; s-o intorc pe burta in scanner si sa apas de 5 ori pe touch screen; sa ma intorc la laptop si sa o uploadez direct din network drive.
  Am GIMP, pot importa direct PDF-ul acolo si sa il salvez tot PDF la rezolutie mai mica. Dureaza 1 minut numai pana se deschide ala.

 6. Lol. Alea ca filelistu’?
  Mai toate programele din torrentii din Romania au ceva malware măcar, iar antivirusul meu de pe laptop e subțire, plus că îl folosesc pentru muncă și nu am nimic piratat pe el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.