România sălbatică și cu ce o filmez

Am mai zis că ducem lipsa de vânători și că s-au inmulțit animalele sălbăticoase .

Acum pun și ceva filmuleț la calitate foarte proastă, zici că e filmul cu gagica aia care-i sugea pula lu’ Columbeanu, tras pe gaura cheii.

Gen uite.

Că articolul e mai puțin despre mistreți cât despre că mi-am luat o camera dupe amazon.

Eram pe fază lungă deși nu pare și nu, nu am o problemă cu luminile la mașină.

Asta . Da, știu, la 20 de lire nu prea ai la ce să te aștepti. E o chinezărie infectă, nici nu merge cum trebuie. Nu vad nimic pe ecran, se aprinde alb. Nu pot selecta niciun meniu, o apas și pornește. L-am întrebat pe vânzător, de aia nu îmi vine să comand altceva decât sold and dispatched by Amazon, și mi-a zis să o resetez. Dar nu mi-a zis și cum. Bine, asta acum 2 săptămâni sau ceva :).

La banii ăștia nu o dau înapoi, dar probabil că trebuie să îmi iau un dash cam pe bune, cu soft Ambarela, că asta e și mai proastă decât cea pe care o aveam , la care s-a stricat mufa de alimentare. Și mai ieftină, normal.

Uite cum arată mai jos, ca să nu cumva să vă luați și voi țeapă, deși la banii ăștia e un pic subiectiv să vorbim de țeapă.

Dashcam Innosinpo

16 Replies to “România sălbatică și cu ce o filmez”

 1. @Alex: Camere marca Mivue, produse de Mio se găsesc pe piață la preturi intre 280 de lei și 1200 . Vrei să spui că toate merită ?

 2. Nu. Asta zic. Farurile bat de vreo 3 ori mai departe decât vezi tu pe film. Nu auzi că soția zice de mistreți înainte să îi vezi ?

 3. Am luat cel mai ieftin mi vue și sunt mulțumit de cum se vede. Și nu s a blocat niciodată. E un pic cam sensibil la anumite gropi și pornește înregistrarea de tip permanentă.
  Dar în rest nu am ce să reproșez

 4. Zic doar că omul face review la camere de bord de mulți ani, cam tot ce merită cumpărat găsești acolo. Dă un ochi, înainte să fii sarcastic. Deh, era doar o părere. Dacă la tine merge așa cu din experiment în experiment, tot la cîte 10 lei, atunci bine. Eu nu prea am vreme/dispoziție de experiemente. Citesc, aleg cu atenție, cumpăr o singură dată.

 5. Dă un ochi, înainte să fii sarcastic.

  Am dat, inainte sa fiu sarcastic, da’ tu ai inceput :).
  Nu contest calitatea camerelor de acolo. De majoritatea nici nu am auzit. Dar cand ai profit share din metru in metru se prea poate ca omul sa nu fie interesat sa testeze chestii care nu se pot monetiza, sau nu la fel de bine.
  In rest, am platit 20 de lire pe chestia asta, cam cat de atent puteam sa aleg? Era un pariu cu sanse foarte mari sa-mi iau teapa la banii astia. L-am jucat. Plm , camera e in parbriz, filmeaza. Cat de cat merge , ca martor. probabil am sa imi iau alta in 4-5 luni. Pana atunci, cu asta.

 6. Mă, sincer, io nu m-am uitat la ce linkuri a pus omul, în afară de alea către softul de configurat camera. Am căutat singur pe Ebay. Am un mobius din ăla în bord la mașină și pe ghidonul de la bici. Îs mulțumit. Discret, hardwired, always on cînd pun contactul, filmează în loop, feedback vizual că filmează, nu scot cardul decît dacă am avut accident. Și am avut două minore, inclusiv că am călcat pe unul cu bici (mai mult răsturnat, da’ orișicum) care trecea pe trecere, călare pe bici, pe roșu, pe ploaie, seara. M-a ajutat.

 7. Nu am o problemă cu faptul că pune omul linkuri cu profit-share. E meseria lui, dar zic că pe principiul asta e posibil să îi scape din vedere camere care sunt mai greu de monetizat. De aici sarcasmul la logica ta cu ” dacă nu a zis ăla că e bună, e gunoi.” La modul, că, ok nu zic nu , dar sunt totuși rezervat.

 8. Nu știu. Eu am văzut linkurile cu pub reference pe vreo 5 amazonuri la articolele pe care le-am citit de acolo. Dar repet, problema mea nu e că face omul comision, de aia muncește, în fapt dacă cumpăr o chestie că mi-o recomanda cineva și magazinul de la care mi-o recomanda are preturi bune și e de încredere dau eu click pe linkul ăla cu cookie din proprie inițiativă.
  Spun doar că tratez cu rezerve orice chestie de genul ăsta. Am să scriu peste vreo săptămână ceva despre Karcher, altă , nu chiar țeapă , dar deziluzie pe care am avut-o. Și dacă te uiți peste tot Karcher e ze shit in materie de spălătoare cu presiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.