România sălbatică și cu ce o filmez

Am mai zis că ducem lipsa de vânători și că s-au inmulțit animalele sălbăticoase .

Acum pun și ceva filmuleț la calitate foarte proastă, zici că e filmul cu gagica aia care-i sugea pula lu’ Columbeanu, tras pe gaura cheii.

Gen uite.

Că articolul e mai puțin despre mistreți cât despre că mi-am luat o camera dupe amazon.

Eram pe fază lungă deși nu pare și nu, nu am o problemă cu luminile la mașină.

Asta . Da, știu, la 20 de lire nu prea ai la ce să te aștepti. E o chinezărie infectă, nici nu merge cum trebuie. Nu vad nimic pe ecran, se aprinde alb. Nu pot selecta niciun meniu, o apas și pornește. L-am întrebat pe vânzător, de aia nu îmi vine să comand altceva decât sold and dispatched by Amazon, și mi-a zis să o resetez. Dar nu mi-a zis și cum. Bine, asta acum 2 săptămâni sau ceva :).

La banii ăștia nu o dau înapoi, dar probabil că trebuie să îmi iau un dash cam pe bune, cu soft Ambarela, că asta e și mai proastă decât cea pe care o aveam , la care s-a stricat mufa de alimentare. Și mai ieftină, normal.

Uite cum arată mai jos, ca să nu cumva să vă luați și voi țeapă, deși la banii ăștia e un pic subiectiv să vorbim de țeapă.

Dashcam Innosinpo

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alex
Alex
5 years ago

Mivue e singura marca de camere care merita

buntzi
buntzi
5 years ago

Depinde la ce bani merită…

Catalinx
Catalinx
5 years ago

@Alex: Camere marca Mivue, produse de Mio se găsesc pe piață la preturi intre 280 de lei și 1200 . Vrei să spui că toate merită ?

Manowar
5 years ago

Cineva are faruri naspa.

L
L
5 years ago

Ia și tu o camera normală. De ex asta. Fără ecran și meniu și rahaturi. Dacă nu are revirw la techmoan, și nu zice ala ca e buna, e un gunoi. http://www.techmoan.com/blog/2013/7/8/the-mobius-camera-the-do-it-all-mount-anywhere-1080p-micro-c.html

L
L
Reply to  L
5 years ago

Zic doar că omul face review la camere de bord de mulți ani, cam tot ce merită cumpărat găsești acolo. Dă un ochi, înainte să fii sarcastic. Deh, era doar o părere. Dacă la tine merge așa cu din experiment în experiment, tot la cîte 10 lei, atunci bine. Eu nu prea am vreme/dispoziție de experiemente. Citesc, aleg cu atenție, cumpăr o singură dată.

L
L
Reply to  L
5 years ago

Mă, sincer, io nu m-am uitat la ce linkuri a pus omul, în afară de alea către softul de configurat camera. Am căutat singur pe Ebay. Am un mobius din ăla în bord la mașină și pe ghidonul de la bici. Îs mulțumit. Discret, hardwired, always on cînd pun contactul, filmează în loop, feedback vizual că filmează, nu scot cardul decît dacă am avut accident. Și am avut două minore, inclusiv că am călcat pe unul cu bici (mai mult răsturnat, da’ orișicum) care trecea pe trecere, călare pe bici, pe roșu, pe ploaie, seara. M-a ajutat.

L
L
Reply to  L
5 years ago

Si plm, se poate profitshare pe ebay? Intreb si eu ca habar nu am.

Alex
Alex
5 years ago

Am luat cel mai ieftin mi vue și sunt mulțumit de cum se vede. Și nu s a blocat niciodată. E un pic cam sensibil la anumite gropi și pornește înregistrarea de tip permanentă.
Dar în rest nu am ce să reproșez

Marius
Marius
5 years ago

Eu am Viofo A119. Pe http://viofo.ro/camera-auto-dvr-viofo gasesti la 455 lei. Daca iei si modulul gps ai avantajul de a o putea de jos intr-o secunda fara a avea grija firelor.

trackback
5 years ago

[…] că pe Amazon, cumpăr de 7 ani și o singură dată am primit o cameră de 20 de lire care nu prea mergea si e de calitate proastă. Dar și-a revenit, nu calitatea, dar măcar afișează chestii funcționează meniul. Nu știu […]