Dezamăgire

Mergeam către hotelul din Reading când am văzut poza asta.

Și m-am enervat un pic. In industria auto se fură influente ca in orice alte industrii nu e nimic special.

Și ăia mari și aia mici fură, ca la telefoane, că scopul e să vinzi.

Fiat avea, în trecut, ceva coupe Cabrio cu design italian , jurai că e Ferrari, dar nu era furat după unul ci pur și simplu un design frumos, semnat de Bertone, cred. Poate mă înșel la asta .

Și totuși de data asta au furat așa en-gross, să își facă coupe-ul lor decapotabil, de la cea mai populară și mai legendară mașină cabrio care este: Miata, aka Mazda MX-5.

Sunt cumva îndoit, iar treaba e subiectivă, bineînțeles, că se întâmplă să îmi placă mie rabla asta. Și foarte probabil o sa mai vedeți ceva articole pe temă, că mi se apropie vârsta de mijloc și trebuie să declar criza numai decât.

Și nu am fițe scumpe, nu vreau (neapărat) un SLR , sau un Ferrari California, nici măcar varianta nouă a rablei ăsteia, ci Miata aia adevărată din NFS U1 , sau pe aia originala cu faruri escamotabile , dacă mai știe cineva cuvântul.

Throwback to the middle of winter ❄️❄️❄️

A post shared by Kevin Minato (@kevinminato) on

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Barbu Ion
Barbu Ion
5 years ago

Nu e nici un furt. E venture. Fiat ul se fabrica in japonia la fabrica mazda.

boemul
5 years ago

cred că te referi la Barchetta. îmi plăcea chiar şi mie, deşi nu mă pasionează maşinile 🙂

fullmeta1
fullmeta1
5 years ago

că mi se apropie vârsta de mijloc și trebuie să declar criza numai decât.

Pentru barbatul cu o criza mai chibzuita recomand o Kia Stinger, pe asta o am si eu in vedere. :B

catalinx
catalinx
5 years ago

@Barbu Ion – Asta-i mai grav. Batalie de joc. Preferam sa stiu ca e furt 🙁
@boemul – da.
@fullmeta1 : Mno, nu-i genul meu. Nu ca nu-mi place, dar n-as da banu’ pe asa ceva ca “masina mea stop”. Adica asta-i un GT, poa’ sa fie foarte bine “masina de familie”. Pentru maniaci, dar incape familia intreaga.

Tre sa fie cu 2 locuri, decapotabila, usoara, mica, fara motoare care te invita sa te prapadesti cu ea si sa opresti chiar in fiecare statie de benzina, o culoare zglobie si apoi vacanta pe tot continentul, cat tine pamantul. Gen asa

mazda
mazda
5 years ago

“Tre sa fie cu 2 locuri, decapotabila, usoara, mica, fara motoare care te invita sa te prapadesti cu ea si sa opresti chiar in fiecare statie de benzina, o culoare zglobie si apoi vacanta pe tot continentul, cat tine pamantul.” – pai tu vrei mazda sau lotus 🙂

mazda
mazda
5 years ago

Ok, atunci poate o Mazda RX-9 in 20-20 cand implinesc 100 de ani:

mazda
mazda
5 years ago

am inteles ca vrei mx-5. eu doar divigam cumva pe aceeasi tema. acum au si varianta pentru “vacanta pe tot continentul, cat tine pamantul.” cu hardtop. acum 2-3 ani un amic a vrut sa-si cumpere o convertibila, probabil din aceleasi motive ca si tine. a testat si un mx-5 cu motorul de 1.5 si i s-a parut foarte lesinata. a terminat luand un mustang gt la aceeasi bani (dealerul o avea de mai mult de 1 an si vroia sa scape de ea). acum mx-ul are si un 2.0 l care pare ceva mai “fortos” si este skyactiv. din cate… Read more »