Un fluture rănit în aripi

Am văzut pe facebook supărarea că un moderator TV și-a permis să lezeze valoarea nestemată a unui actor de care am auzit și cu care am vpzut vreo câteva filme, când el ( moderatorul) ar fi de fapt un vierme . Un link random cu știrea , iar pe clip se poate urmări de la minutul 03:05.
Am urmarit fragmentul ca am fost curios.
Badea zice acolo de actoras de 3 lei 30. Nu stiu daca Rebengiuc e actor de mana a treia, am vazut cateva filme si, ok, la ce alti actori sunt in Romania, merge. Sunt cateva filme reusite.Restu’ mai putin. Poate pentru teatru inseamna mai mult, nu ma pasioneaza, nu ma pronunt, da’ in cinematografie, filmele nu-s chiar departe de 3 lei 30.
Si daca lasi la o parte rautatea, mesajul e ca nu-i nenea asta suficient de remarcabil sa-i spuna lui cu cine sa voteze.
Daca lasi la o parte si faptu’ ca Badea e intr-adevar un vierme pe linie de imagine media, dar asta nu-i o surpriza pentru nimeni, iar mesajul e corect. E absolut neimportant ca a semnat “si Rebengiuc” petitia sau ca sustine si el cauza. Pentru el. Înțeleg că a fost băgată în aceeași oala și Oana Pellea. Pai ea chiar e de mâna treia și nu știu dacă face 3 lei 30. Tot așa, în materie de cinematografie, că nu ne scăldăm toți în cultură și fițe cu sporturi din astea de sală.
Pasionatii de teatru sau de cinematografie romaneasca poate se simt altfel influentati de un actor. Eu unu, strict pe bucata asta de mesaj sunt cu Badea. Rebengiuc e un actor, recita niste replici si imită niste emotii, cu asta se ocupa, nu cu politica, iar faptul ca e sau nu un actor bun , nu il califică in ochii mei la nimic altceva, ca să-l copiez pe Badea, să-mi spună mie cu cine să votez.
Și, deși n-aș vota un penal, nici nu înseamnă nimic semnătura unui actor pe o petiție, nici dacă era Steven Seagal.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Unu care a votat dar nu e politician
Unu care a votat dar nu e politician
5 years ago

Salut. Deci daca meseria ta e sa zicem profesor ai treaba doar cu didactica. Gunoiul asta de Badea zice ca nu ar trebui sa exprimi pareri politice decat sa zicem daca esti analist politic sau o functie politica? Acum am inteles… ce gunoi.

Catalinx
Catalinx
5 years ago

Nu. Gunoiul sugerează că un actor știe mai puține decât el în materie de politică, în fond , s-ar putea să aibă dreptate, el fiind discipolul lui dom’ Profesor.

Nu-i vorba de exprimat opinii politice. Și eu pot face asta, ideea e de cat valorează și pentru cine.