Sunt la restaurantul ăla, La Raci , de care am mai zis. Voiam sa iau raci dar mi-am dat seama că nu știu cum se mănâncă elegant. Acasă îi mai desfaci cu o șurubelniță cu o săpăligă ceva, dar nu voiam să fiu chiar ca Mr. Bean când mânca homar.
Așa că am luat ceva platou sauté pentru doi, mix de calamari, scoici, creveți și nu mai știu ce . 900 de grame de bunătate.
Cine dracu’ să mănânce atâta!
Nu am mâncat fructe de mare făcute așa de bine nici în Spania, pă Baleare.
Si cer nota.
-Mă scuzați, durează un sfert de oră că am restartat calculatorul.
Aproape că sunt curios sa văd calculatorul. Tre’ să fie ceva vintage.
Aia e, oamenii știu cu bucătăria, nu sunt UltraPro.
Trebuia sa pui link afiliat la ultrapro ?
Cand, acu 10 ani ?