Glume bune atunci când nu ești în țară.

Aud că cu ceva minute înainte să fie obligați să dea ceasurile înapoi românii au provocat un mare cutremur. Corect, și eu sunt împotriva DST, românii nu ar trebui obligați să dea ceasurile înapoi. Nici înainte.

Noi păstrăm ceasurile , sau le vindem. Dacă tre’ să le dăm înapoi se-ntampla nasoale.

*Pe telefon nu am primit alertă de la grupul de telegram de cutremurici, dar sunt membru in alea de 6 și 7.

5 e considerat mic. Deși înțeleg că zguduiala a fost cam tare, partea bună fiind durata scurtă.

M-am uitat puțin pe harta asta și parcă nu aș mai cumpăra apartamente în București. Asta că discutam cu cineva de investit niște bani după ce mai scad prețurile la imobile în România.

Da, știu că sursa a fost revizuită în Buzău și că magnitudinea a fost revizuită în sus.

Și nu, cutremurul nu a afectat și Ucraina și Moldova și Bulgaria. Aia e România Mare,cu tot cu cadrilater Andreea shit.

Nu, nu sunt unionist (#basarabiaeromania), ci îmi plac glumele proaste.

5 Replies to “Glume bune atunci când nu ești în țară.”

 1. Good for you, dar dacă locuiești în Ghencea, Rahova, Metalurgiei sau Berceni, ce sa zic, presupun că zona compensează pentru lipsa cutremurelor.

  Vorbind serios, știu harta asta și că există o axă radială dinspre Vrancea unde amplitudinea se resimte mai tare, dar unii peste alții, din alte rapoarte, bucureștenii au cam simțit zguduiala, destul de tare la etaje mai sus de 5.
  Blocul tau e nou sau din cele construite în 77-90?

 2. Stau la 5, bloc 78-79 cele mai sigure. Zona e aproape de a ta. Aveam un coleg care sta pe la Mcaralei si zicea ca nu o sa se mute niciodata din blocul ala. Taica-su fusese constructor si mai multi care lucrasera la blocul ala isi luasera ap. acolo. Perioada 78-81 maxim finalizate sunt the best(materiale si tehnologie) Pe bune jumate din cutremure nu se simt pe aici. Tu nu ai observat/ Nu ai fost niciodata in Buc, acasa, cand a fost cutremur?
  Berceniul a fost bun odata pana s-au gandit idioti sa strapunga centura de beton facuta la parcul Tineretului Nu vezi ca acum sudul e zona galbena.
  Zona pe langa Dambovita e nisipoasa. Pantelimonul simte unda puternic. La fel Lizeanu. De nord nu mai vorbim.
  A, cutremur e si pe litoral(Marea Neagra) si acolo trepideaza mai mult.

 3. Am fost o data la un cutremur mic și l-am simțit. Nu mai știu dacă eram in apartamentul ăsta sau in chirie,într-un bloc mai vechi de 4 etaje , pe Postăvarului.
  Cineva dintr-un bloc de zece etaje de pe Theodor Pallady, aproape de Grigorescu, de la etajul 6, tot bloc după 77 a resimțit destul de tare azi-noapte.

 4. Eu am crezut ca m-a inghiontit my dear. Nici macar nu au troznit geamurile,
  Oricum astea pe orizontala sunt inofensive.
  Primul pe care l-am simtit a fost ala din 86 si ma gandeam ca merge o basculanta pe strada si vibreaza. Cel mai naspa , ala din 90 la et 7, cu prietena mea. Tot asa senzatia initiala ca trece o basculanta. Cu o fractiune de secunda inainte de balans am realizat ca nu ar avea loc pe aleea blocului. Deci alea verticale sunt problema.
  Sa ai mobila asezata in asa fel incat sa nu loveasca pe nimeni in cadere si sa nu-ti blocheze usile. In rest cartierul e printre cele mai sigure. Blocuri noi in comparatie cu alte cartiere, infrastructura buna, zero inundatii ( Lacul Morii) daca pica vreun baraj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.