Glume bune atunci când nu ești în țară.

Aud că cu ceva minute înainte să fie obligați să dea ceasurile înapoi românii au provocat un mare cutremur. Corect, și eu sunt împotriva DST, românii nu ar trebui obligați să dea ceasurile înapoi. Nici înainte.

Noi păstrăm ceasurile , sau le vindem. Dacă tre’ să le dăm înapoi se-ntampla nasoale.

*Pe telefon nu am primit alertă de la grupul de telegram de cutremurici, dar sunt membru in alea de 6 și 7.

5 e considerat mic. Deși înțeleg că zguduiala a fost cam tare, partea bună fiind durata scurtă.

M-am uitat puțin pe harta asta și parcă nu aș mai cumpăra apartamente în București. Asta că discutam cu cineva de investit niște bani după ce mai scad prețurile la imobile în România.

Da, știu că sursa a fost revizuită în Buzău și că magnitudinea a fost revizuită în sus.

Și nu, cutremurul nu a afectat și Ucraina și Moldova și Bulgaria. Aia e România Mare,cu tot cu cadrilater Andreea shit.

Nu, nu sunt unionist (#basarabiaeromania), ci îmi plac glumele proaste.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Mad
Mad
5 years ago

Nu a fost nici o zguduiala. Dar eu stau in zona cea mai sigura din Buc si in bloc cu armura antiseismica ?
https://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/harta-riscului-seismic-in-bucuresti-652977
Cutremure sunt si in Banat sin in Hunedoara( am aflat cu surprindere)

Catalinx
Catalinx
5 years ago

Good for you, dar dacă locuiești în Ghencea, Rahova, Metalurgiei sau Berceni, ce sa zic, presupun că zona compensează pentru lipsa cutremurelor.

Vorbind serios, știu harta asta și că există o axă radială dinspre Vrancea unde amplitudinea se resimte mai tare, dar unii peste alții, din alte rapoarte, bucureștenii au cam simțit zguduiala, destul de tare la etaje mai sus de 5.
Blocul tau e nou sau din cele construite în 77-90?

Mad
Mad
5 years ago

Stau la 5, bloc 78-79 cele mai sigure. Zona e aproape de a ta. Aveam un coleg care sta pe la Mcaralei si zicea ca nu o sa se mute niciodata din blocul ala. Taica-su fusese constructor si mai multi care lucrasera la blocul ala isi luasera ap. acolo. Perioada 78-81 maxim finalizate sunt the best(materiale si tehnologie) Pe bune jumate din cutremure nu se simt pe aici. Tu nu ai observat/ Nu ai fost niciodata in Buc, acasa, cand a fost cutremur? Berceniul a fost bun odata pana s-au gandit idioti sa strapunga centura de beton facuta la parcul… Read more »

Mad
Mad
5 years ago

Eu am crezut ca m-a inghiontit my dear. Nici macar nu au troznit geamurile, Oricum astea pe orizontala sunt inofensive. Primul pe care l-am simtit a fost ala din 86 si ma gandeam ca merge o basculanta pe strada si vibreaza. Cel mai naspa , ala din 90 la et 7, cu prietena mea. Tot asa senzatia initiala ca trece o basculanta. Cu o fractiune de secunda inainte de balans am realizat ca nu ar avea loc pe aleea blocului. Deci alea verticale sunt problema. Sa ai mobila asezata in asa fel incat sa nu loveasca pe nimeni in cadere… Read more »