Înainte de vacanță

I-am anunțat pe ai mei de dinainte să îmi prelungească contractul că eu îmi iau vacanță la sfârșit de noiembrie.

Adică azi, când citiți voi eu sunt pe traseu deja.

Da, da, sigur, e ok, Cătălin.

E ok, dar băi băieți, hai să facem și noi ce e de făcut să nu rămâneți în impas fără mine, trei săptămâni. Dimpotrivă, îmi doresc să îmi simtă lipsa , da’ știți voi.

Desigur, ultimele săptămâni am ars-o în cele mai plictisitoare ședințe.

Nu știu cum m-aș face mai relevant decât într-un mod scârbos. La un moment dat mi-a venit foame în ședințele lor și mâncam un măr pe scaun.

Mărul, de la țară, bio, mai trăiesc vietăți în el. A picat viermele pe laptop în timp ce mușcam. Huh, bine dracu’ că nu l-am înghițit că nu mai aveam cu ce mă juca.

Nici măcar nu glumesc. Știu că vă e scârbă și de aia vă și invit să vedeți filmul și sper că v-am nimerit la micul dejun.

Laptopul era încins și bâzdâgania voia să fugă, dar ce , eu rămâneam singur în ședință. Nici gând. L-am perpelit până s-a uscat, atât m-au ținut ăia în căști.

Ieri pe la prânz aveam treabă până la gât era musai să fiu inclus in ședințe. Cum n-a mai picat nimic din măr, a trebuit să îmi găsesc alte activități. De pildă numărat bani. Aveam 1000 de 💶 de cash pentru vacanță și îi tot numărăm . Îmi place să număr bani, mă relaxează , dar dacă am toți banii in conturi e cam plictisitoare treaba.

Și-am numărat eu banii ăștia de vreo 100 de ori cred , până m-am saturat să îi aud pe ăia aberand și business și tehnic, care mai de care mai de pe alte planete, și am intervenit.

-Ah, Cătălin , ce idee bună, nu ai zis nimic și credeam că nici nu ești atent. Iar ai salvat ziua.

Da. Ziua lor și a fost o idee proastă (pentru mine) , că cine muncea pe urmă cu felinar la pulă ca un erou?

Puteam să fi numărat în continuare cash.

Și-acum vreau doar să mă relaxez. Bine eu zic asta cu o zi înainte să citiți voi, când încă nu am terminat munca. Dar asta vreau. Doar să mă relaxez pe scaunele confort plus de la clasa economică în drum către insula din mijlocul nicăieriului, fără dronă, că , să vezi drăcia dracului, când am cumpărat-o nu am verificat, dar am aflat pe urmă că ăia de la Costa Cruises nu acceptă drone.

Și în loc să mă gândesc la cele circa 500 de linii de cod pe care trebuie să le mai scriu în noaptea asta sau mâine, mă gândesc doar la faptul că soția mi-a zis înainte să meargă la somn (cine a zis că bărbații și femeile-s egali ) că ăia pe vasul de croazieră au și morgă și pușcărie. Nu știu de ce mi-o fi spus asta, eu credeam că mergem în vacanță.

De-acum  ce mai cititi in mare sunt articole scrise de ceva vreme.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
zgriptorul
zgriptorul
5 years ago

Cred că începând de la postul ăsta s-a întâmplat ceva cu sistemul de datare al articolelor.

Valentin
Valentin
5 years ago

Viermele conține proteine, trebuia să-l mănânci, dar de, poate ții la silueta ta! ???