Eram in Amsterdam, în căutare de dolari, că cică sunt necesari in Mauritius. Vrăjeli, da’ plm.
Bag cardul de ING într-un ATM ABN-AMRO de dolari din aeroport și mi-l scuipă înapoi că nu e bun.
Îl bag in alt ATM tot de-ale ăstora și scot ieuro, după care merg la alt ATM de dolari tot ABN ( altele nu am găsit ) și bag revolutu’.
Asta e acceptat ca principiu, dar mă lăcomesc și cer mai mult de 200 euro – limita lunară la contul de puțoi, mă așteptam să îmi comisioneze diferența, însă au făcut decline la tranzacție. Și au rămas banii popriți de ABN . Mă așteptam așa să și rămâie, că nici când am fost in Israel nu am mai primit refund la banii opriți in avans pentru alimentari cu benzină. Dar nu. Au venit înapoi în cca 2 ore.
Revolut cred că s-a făcut bancă pentru că acum contul de euro e pe numele meu. Și merge mai ușor cu retururile.
>>>>>>
Pe vasul de croazieră cică se acceptă doar/decât/numai (alegeți varianta corectă) carduri de credit. Eu nu am așa ceva. Nu sunt eligibil. Puteam să fac depozit în cash, dar prefer cu cardul dacă se poate. Ălora din fața mea le erau refuzate cardurile de debit pe bandă rulantă. Și mie , cel de Revolut.
A mers, însă, fără probleme, cel de ING ( Visa Classic embossate, nu mizerii gen electron ) .
Unor alți romulani le-a blocat BRD instant cardul de debit la prima cumpărare de 150 de euro . #niștețărani.
Țărani cărora le-a luat 3 zile pentru a primi banii dintr-un transfer in euro din ING, care m-am comisionat cu 10.33 euro pentru privilegiul de a-mi ține banii blocați.
Primul care zice ceva de SEPA e invitat să își deschidă cont la ING și să încerce.
Ciudat, aveai cont in $$ la revolut?
Da, am și in dolari