Roaming again. La Reunion

Sunt acilișea pe roaming cu niște colegi de suferință.

În Reunion e Orange, că e Franța. Și de cum am ajuns la distanță de port am dat drumu’ la țeavă și merge. Mai tango, cică 3G , nu prea, dar măcar merge.

Voiam să mă plâng de ăștia de la Orange că au cea mai imbecilă aplicație de mobil și site de mobil. M-am chinuit aseară de pe netul prin satelit jumătate de oră să încarc opțiunea aia cu 10 euro (prepay for life #casaracii) , singura care include roaming, și am întâlnit atâtea erori și atât de prost tratate, cât să concediezi toți programatorii. Dar, cumva, am reușit, iar azi doar celor care avem orange ( vorbesc de romulani) ne merge roamingul de date în La Reunion, care este un județ din Franța.

La Telekom/Cosmote nu există roaming deloc. Simplu. Nu merge.

La Vodafone merge doar vocea. Un nene și doamna lui, cu abonamente grase pe firmă și cu ceva relații speciale la support au sunat să reclame acest aspect și li s-a spus că echipa de “urgențe” lucrează de la 8 dimineața, iar acum e mai devreme de 7 ( deh, diferență de fus orar) .

Și cică au primit azi telefoane de la mai mulți români aflați în Reunion că nu le merge roamingul de date. Lol?

****

*Înțeleg că după niște reclamații le-au dat drumul și le merge, așa cât să se incarce google in câteva minute – aka mai prost decât netul prin satelit de pe navă.

**Merge doar când rețeaua de roaming e una diferită de Orange (SFR) ,hehe l’anglais ne sont pas bienvenu’ ici.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Webby
5 years ago

La Telekom/Cosmote nu există roaming deloc. Simplu. Nu merge.

Nu stiu de ce ar mai sta cineva la minunata firma, cand exista granzi carora nu le cade reteaua total si de trei ori pe an, dar in fine.

Fery
Fery
5 years ago

Nici in caraibe nu mergea telekomu. Deloc