Holmes and Watson 2019

L-am vazut mai ieri noapte, in lipsa de altceva la alegere cu Aquaman si unul de groaza. Mie filmele horror nu-mi prea plac – alea care exploateaza nesimtit suspansul aiurea, asa ca i-am zis sotiei sa aleaga din celelalte si comedie a fost.

Filmul are nota 3.5 pe IMDB si pe merit, pentru PC-ul desantat de care au dat dovada. Asa le trebuie, vad ca incep sa se trezeasca albii, boss. Pe rosii putrede nu stiu cat are ca nu ma uit.

Bine si altfel e un film prost, pentru o comedie, ca e cu Will Ferrel, adica oricum nu vii cu asteptari mari.

Glumele sunt prea usoare, mai slabe decat alea din Las Fierbinti, de exemplu, facute de vreo 100 de ori fiecare, dar, cumva-cumva am ras. Sotia chiar in hohote.

Nu stiu sa zic daca mi-a placut sau nu ( daca imi reseteaza astia de la IMDB parola ii dau si eu un 1, ca nu dau de la mine) dar, m-au atras totusi unele chestii interesante din punct de vedere cinematografic.

Modul cum e filmat, decorurile, lumina, si textele au ceva subliminal ( doar ca nu-s lucrate destul). Astea da, mi-au placut, doar ca fac filmul sa arate ca si cum ar fi overbudgetted – nu stiu daca exista notiunea asta.

Din punct de vedere artistic, cea mai buna scena si cel mai bun personaj e Mycroft, jucat in 5 minute misto de Hugh Laurrie.

Oh well, n-ai la ce sa te uiti oricum.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Manowar
5 years ago

Aquaman chiar e reusit (pentru un film de genul ala). Ma asteptam la ceva mult mai jalnic. Daca te plictisesti, da-i play cu talent, da’ ia ceva versiune de doamne-ajuta (macar 1080p)

Paul
Paul
5 years ago

Mie mi s-a părut prost rău de tot filmul. Mi-a părut rău după banii de pe bilete. L-am văzut pe 31 decembrie că mă saturasem de atâta zgomot de petarde.
Măcar nachos-ul de la Auchan Titan (Cinegrand sau cum se cheamă cinematograful) a fost OK.

Mike
Mike
5 years ago

Nu l-am vazut dar de obicei cohen brothers fac filme bune. In cazul asta astept torrentul ca sa nu sponsorizez balarii.

Mike
Mike
5 years ago

Ceva interesant ce-am vazut in ultima perioada e : Sicario, day of the soldado.