Ultrascurt: Io

S-ar putea sa vreti sa va uitati la IO Last on Earth. Va uitati degeaba.

Nu e despre IO, nu e despre colonia de omuleti care au plecat de pe Pamant ca nu se mai putea trai acolo, e despre una care vrea ea sa faca cacatu’ praf pe Terra si nici gand sa vrea sa se salveze. Drama Queen – boooring.

Nu-i pun nici poza ca nu merita efortul.

7 Replies to “Ultrascurt: Io”

 1. hai ca plusez si eu 🙂

  – Mortal Engines, abordat ca va fi ceva comedie usoara gen Wild Wild West (1999), nu e cazul. se screme prea mult si amesteca prea multe teme. pierdere de vreme!

  – alta petarda lansata zilele astea e Polar (asta e pe netflix). in afara de ceva CGI cu rontunjimile lui tanti Ruby O. Fee nu am remarcat nimic..

 2. io e mega teapa.. e noul clickbait pe netflix.. poster misto, trailer misto.. dar filmul e despre orice altceva. Se putea numi America si era povestea unei tipe din africa care nu voia sa plece spre America.

  polar – mie mi-a placut.. e o adaptare dupa comicsurile dark horse. E over the top, personaje cu trasaturi voit exagerate, violent. Filmul nu se ia in serios si nici privitorul nu ar trebui sa faca asta. E un fel de Sin City, putin mai slabut, totusi.

 3. citeam pe undeva (o pagina Digi daca imi amintesc bine).. ca mos Liam e pe vine cu un nou film, Cold Pursuit:
  https://www.imdb.com/title/tt5719748/

  dau un click sa vad ce si cum.. surprise, e un remake dupa un norvegian din 2014, Kraftidioten:
  https://www.imdb.com/title/tt2675914/

  am vazut originalul, e decent. asta daca ti`a placut Fargo (serialul) din care se inspira grav.. da` nu pricep o treaba: de ce ai cheltui un purcoi de bani ca sa faci o treaba mai rea decat ai facut`o initial? (hint: e acelasi regizor, Hans Petter Moland)

 4. Pentru bani. Cinematografia americana e pentru bani, nu (neaparat) pentru arta ca aia din Europa. Cam ce box office crezi ca poate avea un film norvegian? Fata de unul american.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.