11 Replies to “Tarom>Faci cerère.”

 1. Dap, de aseara.Mai bine, ca voiam sa-l iau la pula pe unul cu “tigania”…Acu’, mi-a trecut, las gaborii in pace… 🙂

 2. Nu știu. Țigania e un nume potrivit totuși :)).
  Nu neapărat legat de etnie, ci de cum se face treabain zonă.

 3. potrivit mi se pare romanica,romulania,etc Dar tigania…intreci masura.Faci ca tiganul cand s-a vazut imparat…intai a omorat pe tac-su si pe ma-sa, sa i se stearga “originea”
  Hai sa nu scuipam unde,pana ieri,am lins… zic io

 4. Io scuip de multă vreme prin România, poți să citești și pe aici, nu-i o chestie de “hai că plecai acuma, să-i iau pe ceilalți la flegme”, din contră abia acum observ că sunt niște chestii mișto acolo, care îmi plac, nu sunt prin alte părți și nu prea le-am dat importanță, că nu am avut treabă cu ele. Și vorba aia, încep să micșorez așteptările și figurile un pic, că nici dincolo nu e ca-n filme.

 5. “că nici dincolo nu e ca-n filme. ”

  am mai zis pe undeva:tarile vestice sunt in competitie sa ajunga Romania,la toate capitolele…toate dau marche-arriere.Incet,incet,reusesc.

 6. Cam tarziu am vazut da’ am si io una faina cu taromu’ vietii… nu ma puteam abtine…
  La mine pe plantatie am avut prin noiembrie 2017 un audit. Conform protocolului noi trebuia sa asiguram transportul si cazarea auditorului, eu fiind responsabil de acest lucru… Auditorul venind din capitala, noi fiind in nordul tarii cea mai buna varianta era avionul, mai ales ca era si zbor direct. In octombrie am facut rezervarea si plata, direct de pe site-ul tarom; tot atunci le-am cerut printr-un mail sa-mi trimita factura… Toate ok, vine auditul, trece auditul si in noiembrie, inainte de inchiderea lunii si depunerea declaratiilor vine contabila sa ma intrebe de factura de la tarom ca plata ii apare pe extrasul de cont dar nu are factura… Pun mana pe telefon, sun la numarul de contact de pe site, si vorbesc cu o matusica la care ii zic ca ce si cum… si ca am nevoie de factura, la care ea… “vaaaiii domnu’ dar sa stiti ca trebuie sa va inarmati cu multa rabdare, ca o sa dureze…” exact asa !!! La care eu “Doamna, din cate stiu am sunat la Tarom Romania nu la buticul lui Vasilica din coltul blocului !!! ” Femeia, foarte simpatica, imi zice “Stiti domnu’ noi avem doar o persoana care emite facturi si are atat de mult de lucru ca nu face fata…”
  Am ramas fara aer in momentul ala…. si am asteptat…
  Factura o venit pe 19 ianuarie 2018, nici macar in original, doar scanata si trimisa pe mail, rezervarea si plata era din 10 octombrie 2017….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.