Mail, bitch!

 

Am primit azinoapte un SMS pe linie profesionala ca poate ar trebui sa raspund unui mail cu deadline ca …plm. Scroll-scroll-scroll pe telefon….

Si eram gen : “Which  mail, bitch? Ain’t seein’ no email with deadline in my inbox, nigga’!.”

Si-apoi: “Uuum, oh wait…” N-am niciun mail de niciun fel de luni. WTF. Pornesc MS Outlooku’…

Defapt la drept vorbind , instalez mailul pe outlook , ca am un laptop nou la care nu se activeaza windowsul si officeul pentru ca …plm lucrez la o companie de consultanta IT, de ce s-ar activa…

Diiiing! You’re 300 MB over quota! Pula sending mail ,pula receiving.   Ba, ce cacat , cum 300  de mega?De obicei te blocheaza la 0-10-50 de mega’ peste limita  si primesti warninguri mai inainte , ca ti se umple. Si mai aveam  o suta lunga de megabytes pana la 1.9GB.

Da, astia la care lucrez sunt atat de zgarciti ca ne-au taiat macaroana de la 2.4GB, la 1.9, cam de cand m-am angajat.  150 de mii de angajati, mosule! Facem economii… Cand ma uit…quota = 1.5 GB.  Oh, deci pur si simplu am fost lasat “pe-afara” si s-a dus orice posibilitate de notificare … Multumesc ca m-ati informat , gen , inainte… Consultanta IT ziceam?

Sa-mi trag palme , pana anul trecut pe vremea asta lucram si la o companie de mai putin de 100 de angajati si aveam 24 GB spatiu pe mailul de exchange , adica ala de la microsoft. De fapt , ce zic , inca mai am ,ca nu mi-au taiat mailul.

Aaa, pai muie ma , atunci , sa mi-o infig in deadline-urile voastre ca lumanarea in coliva.

Si-l intreb p-ala: “Bai nene , ai primit cumva o notificare ca am casuta plina si nu primesc mailuri?” Si zice ,” … da acum 3 zile, am crezut ca ai sa-ti  cureti casuta , ca si eu am fost in aceeasi situatie. Gen , am s-o curat si ce? “NU pot primi mailuri iti spune  ceva? “…A, pai atunci, bine. Back to sleep.

 

Later Edit:

Cu mailul limpede ii scriu aluia: “Poti sa imi mai trimiti odata mailul ala ?” .Gen sa-l vad si eu…

Si-mi raspunde : Pai ti l-am trimis.

Eu: ~ Unde vere, ca nu-l vad?Waaait… Cand l-ai trimis?

“Aseara, inainte sa-ti dau SMS ti-am retrmis maiulul si ti-am cerut sa raspunzi.”

Aplauze , va rog. Aplauze, pentru consultantii IT!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments