UK: De ce nu vrei masini de la privati

Ca țăranul tot țăran e, fie că e venit din Romulania, din Polacia, sau s-a născut aci. Zici că ești pe Autovit și alta nu.

Și se minte cu nerușinare și aici.

S-o luăm încet așa, cu MOT-ul.

Unu, de pe Autotrader. Citez ” 07582338443 – Next MOT due 24/06/2019 “

5 aprilie, 24 iunie, tot aia e. Era 26 februarie cand scriam asta. Nu e chiar ca pe autovit ca acolo toata lumea minte absolut orice, dar.

Pe facebook marketplace e mai rau.

Masini cu cutii manuale, listate ca automate.

MOT trecut fara observatii/ avertismente.

Cea mai misto strategie de marketing ii apartine, evident, unui roman, care vinde o Mazda foarte ieftina care are MOT pana in Decembrie.

Chiar nu ai ce sa-i reprosezi, daca verifici masina are MOT pana in decembrie – 2018. #languagebarrier, #nuvorbescenglezabine, #mandrucasuntroman etc.

Asa ca de la dealer a ramas.

11 Replies to “UK: De ce nu vrei masini de la privati”

 1. de ce nu incerci la leasing, poti incerca sa cumperi tot second hand din ce au returnat din motiv de upgrade/etc. macar ai un istoric mai clar. 🙂

 2. Cred că zicea să merg la companiile de leasing și să cumpăr o rablă care s-au întors de la leasing. Gen cash . Și aș fi făcut asta dacă aveau rable destul de vechi

 3. Ca fapt divers, MOT e gen £65. Problema, ce e drept, este sa nu iei una incapabila sa treaca MOT.

  Solutia simpla e sa mergi cu vanzatorul la MOT, platesti MOT, daca merge o iei. Daca nu, ai pierdut £65.

  Bine, pe urma te trezesti ca pun romulanii masinile la vanzare doar ca sa faca MOT pe banii tai :)))))

 4. Nu am timp și nici poftă să merg nicăieri cu nimeni. Plătesc pe unii care se ocupă, fac mot CE trebuie și o aduc “țiplă”

 5. Da, daca doar ar merge asa lucrurile. Daca nu te implici, nu iasa lucrurile cum vrei tu. Aci nu merge duma cu dai un ban stai in fata (mai ales daca nici nu vrei sa dai banu). Sau ma rog, definitia lui ‘dai un ban’ e diferita aici.

 6. Da, exact asta ziceam…na, nu stiu daca se poate si asa, si cu sufletul in rai. :))

  Uita-te si ce alte anunturi au, poate dai de un proprietar real, restul probabil cu asta se ocupa, vand masini sh si mai incurca pozele intre ele. Adica inteleg sa minti la motor sau ceva ascuns dar chiar la cutie automata asa, cat de optimist sa fii sa crezi ca nu observa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.