Iar n-avem echipe în Champions League?

Plm, cu tenisul e pauză momentan, iar la fotbal, în pauza competițională de vreo 10 ani din campionatele regionale, tot cu proteste se ocupă lumea.

Un fel de protestul “Diaspora” 2.0 , de data asta organizat pe placul participanților, cu jandarmi cooperanți, cu relații cu presa și publicul dialog și vrăjeală, cu asistență ălora leșinați de cald și de dracu’ mai știe ce, orice altceva decât de violențe cauzate de jandarmi.

E ca un exercițiu anti-incendiu pe care nimeni nu îl ia în serios, toată lumea simulează , mai mult decât de obicei, iar pompierii, în cazul de față jandarmii, pozează în “ia uite, boss, ce pregătiți suntem, avem proceduri moderne pentru orice”.

Da’ când ia coșmelia foc știm toți că se termină cu miros de friptură.

Ca orice simulare, s-a încheiat pe grabă, inaintea orei până la care era autorizație cam 2/3 din puleți erau deja titrați.

Rămâne aceeași întrebare. De ce? De ce pula mea vrei sa înscenezi un simulacru de protest unora care n-au nicio treabă cu el, aka Diaspora?

Că-i limpede că ăștia nu-s ăia, ci ăia care sug pula despre diasporă, într-un sens sau altul.

Cum n-am la ce să mă uit, am dat o tură pe canalele care transmit masa și dansul.

B1. Studiou improvizat, cocoțat undeva în mijlocul protestului și țin o șezătoare antiPSD, accentul e pe invective motivate de meciuri personale ( se invocă faptul că nevasta nu știu cărui șef de la ei – o profesionistă la nivel înalt, fără îndoială – este în pericol de a fi dată afară de la curtea de conturi că e ăsta critic la adresa puterii ) și pe dialog cu exprimări vernaculare.

Ma amuză deosebit Or(Che)ste Teodorescu îmbrăcat la costum militar de camuflaj, cu pantaloni scurți și un soi de șal/fular. Pe căldura asta care te dărâmă. Parcă văd o parafrază grobiană a unui “El Comandante” mioritic, fumat și pe supradoză de manele.

Rețin două idei, una corectă, a doua manelistă și nu că falsă, dar nejustificabilă.

1) Că, domnilor, România se transformă într-o țară care o să aibă mai mulți români în afară granițelor, decât înăuntru. Corect, până la ora asta au observat și inepții ăștia, evident.

2) Că se vor gândi toți la România, cu tristețe, regretând ce au lăsat în urmă ( sau ceva de genul ).

La care am râs.

Digi24. Încearcă să tragă multe cadre strânse și subliniază prezența importantă la protest. Accentuează “în jur de 20k de oameni”. Nu sunt sigur pe numărul ăsta.

Eu când mă uit la alea trase de sus, remarc mai degrabă absența. Cam chiulangii.

Remarcă faptul că jandarmii sunt îmbrăcați subțire, au echipe de dialog , n-au luat cu ei gazele și tunurile cu apă.

Antena3. Mai mult de 10 secunde nu ai cum să te uiți . Ăștia indubitabil au înlocuit cu succes OTV. Dan Diaconescu cred că își roade unghiile de necaz.

Lumea tot vorbește de Dragnea. Plm, nu știu dacă or fi aflat că ăla e la pușcărie acum și dacă nu s-a schimbat nimic în bine nu e că face el voodoo din celulă, ci că ăilalți sunt tot la fel de ticăloși și cam asta e țara, cu sau fără el.

Dacă am a felicita pe cineva, aia e Dăncila. Băi, nu știu cine o consiliază, că nu cred că p-astea le scoate de la ea, dar oricum, le-a dezumflat #reziștilor toate supapele. Râdem noi de ea că e din mulțimea Videle și alte cocălăreli, da’ tanti se pricepe la managementul politic al situațiilor critice. N-ai cum să ridici un protest cinstit când aia împotriva cărora te ridici fac non-combat. Pula mea, asta îi demite pe toți aia responsabili, care sunt pasibili de oprobriul public înainte să apuce “societatea” să își amorseze furia și să își ascută cuțitele.

Când să urle reziștii ceva, pula, responsabilii nu mai sunt acolo, sunt maziliți. Nu contează că îi mută de la Caracal la poliția vămilor, important e că ies din lumina reflectoarelor, elegant, pe ușa din spate.

Inamicii ei vorbesc în gol și se ceartă singuri. Lol, fucking lol.

Vreau doar să spun că dacă Ponta făcea același lucru cu ocazia eventului Colectiv și demitea rapid pe alde Oprea, apoi pe amicul lui Bănicioiu, de la sănătate, eventual după ce îl sfătuia înainte să își demită adjunctul, apoi ceva șefi de spitale, și vreun alt ministru care voia să capitalizeze pe event sau să întineze memoria victimelor ( a la Abramburica) și mișca în front, așa la foc automat, nu mai avea nimeni subiect de discuții mai mult de două luni.

Da’ e bine că la meciuri amicale “stăm bine”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments